reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Dziewczyny! Witam się i ja :) zachęcona wpisami nowych dziewczyn,że forum cichnie... Podczytuje Was od miesiąca,ale przeczytałam całe forum,bo tak jak wiele z Was marzę o córeczce.
Nie robię nic w tym kierunku poza ♡ przed owu.
martoosia04 A Ciebie witam szczególnie i mocno Ci kibicuję, bo już byłyśmy razem na lipcowkach2013 i obie mamy synów:D

reklama
Cześć Dziewczyny! Witam się i ja :) zachęcona wpisami nowych dziewczyn,że forum cichnie... Podczytuje Was od miesiąca,ale przeczytałam całe forum,bo tak jak wiele z Was marzę o córeczce.
Nie robię nic w tym kierunku poza ♡ przed owu.
martoosia04 A Ciebie witam szczególnie i mocno Ci kibicuję, bo już byłyśmy razem na lipcowkach2013 i obie mamy synów:D

Tu na forum? Kurcze, wybacz, ale nie pamietam [emoji23] jesli faktycznie, to witaj ponownie. Trzymam kciuki za szybka ciszę i oczywiście różowa ;)

@milla1982 witam mój rocznik!!! Jakie to pokrzepiające.
Powiedz coś o sobie, masz już dzieci? Ile czasu sie starasz ?
Witaj Aniu:) Mam już dwóch synów, tak jak Marta 9 i 6 lat. Może to śmiesznie zabrzmi,ale nie staram się za bardzo. Po prostu przestałam tak bardzo uważać:) i z miesiaca na miesiac jestesmy coraz blizej owu. Wychodzę z założenia,zw jak ma być,to będzie,a jak pozostajemy przy 2 dzieci,to też będzie fajnie. Podświadomie czuje jednak,że chciałabym jeszcze tulić w ramionach taka kruszynke. Wiek mnie nie przeraża :D Uważam,że dziecko odmładza kobietę.
Marzy mi się od zawsze córcia i pamiętam swój zawód,jak dowiedziałam się,że drugi syn,ale kocham obu do szaleństwa i pokochalabym też tak samo trzeciego!

Witaj Aniu:) Mam już dwóch synów, tak jak Marta 9 i 6 lat. Może to śmiesznie zabrzmi,ale nie staram się za bardzo. Po prostu przestałam tak bardzo uważać:) i z miesiaca na miesiac jestesmy coraz blizej owu. Wychodzę z założenia,zw jak ma być,to będzie,a jak pozostajemy przy 2 dzieci,to też będzie fajnie. Podświadomie czuje jednak,że chciałabym jeszcze tulić w ramionach taka kruszynke. Wiek mnie nie przeraża :D Uważam,że dziecko odmładza kobietę.
Marzy mi się od zawsze córcia i pamiętam swój zawód,jak dowiedziałam się,że drugi syn,ale kocham obu do szaleństwa i pokochalabym też tak samo trzeciego!

Dokładnie tak mi się zmieniło podejście, jak tylko dowiedziałam się, że będziemy mieli trzecie dziecko! Obojętnie co będzie, czekamy z niecierpliwością [emoji177][emoji170]

Dziewczyny,czy ktoras z Was robi testy owu? Z ciekawości robię czasamin
testy przez kilka dni. Zawsze jest tak,że po owu jaśnieja coraz bardziej aż do zaniku drugiej kreski w dniu @. Dzisiaj jestem 5 dzień po owu i mam znowu mega tłusta kreskę testowa na teście (w 18 dc miałam wszystkie objawy,pozytywny test owu,skok temp,śluz i szyjka ksiazkowo,ale bez monitoringu,ale zakładam,że owu się odbyla). Miała tak któraś z Was? W ciąży z młodszym synkiem sprawdziłam i test owu rzeczywiscie pokazał II kreski na ciążę,ale teraz jest stanowczo za wcześnie. Czyżby drugi raz owu?

Dziewczyny,czy ktoras z Was robi testy owu? Z ciekawości robię czasamin
testy przez kilka dni. Zawsze jest tak,że po owu jaśnieja coraz bardziej aż do zaniku drugiej kreski w dniu @. Dzisiaj jestem 5 dzień po owu i mam znowu mega tłusta kreskę testowa na teście (w 18 dc miałam wszystkie objawy,pozytywny test owu,skok temp,śluz i szyjka ksiazkowo,ale bez monitoringu,ale zakładam,że owu się odbyla). Miała tak któraś z Was? W ciąży z młodszym synkiem sprawdziłam i test owu rzeczywiscie pokazał II kreski na ciążę,ale teraz jest stanowczo za wcześnie. Czyżby drugi raz owu?

Nie często zdarzają sie dwie owu. Ale seks nie zaszkodzi ;)

reklama
Do góry