B
bibiU
Gość
Spróbuję [emoji23] ale na następną okazję bo upieczone już mam jutro przekładam masami [emoji512]Kroi średnio, ale smak wynagradza wszystko [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbuję [emoji23] ale na następną okazję bo upieczone już mam jutro przekładam masami [emoji512]Kroi średnio, ale smak wynagradza wszystko [emoji23]
Ja ze względów zdrowotnych (na początku pisałam) nie zdecyduje się na trzecie u mnie ciaza ciężko przebiega już się zaczynają problemy z nerkami z każdym tygodniem będzie gorzej więc nawet nie chce więcej próbować...dlatego tylko zależało mi na dziewczynce ale ważne ze synkowie będą mieli siebie i kiedyś jej zostaną sami.anija.82 a w którym tc Ci lekarz mówił że będzie dziewczyna? Teraz w którym chłopak się pojawił? Jak 75% to zawsze jest nadzieja jakaś. Mi mój gin przy drugiej ciąży już w 13tc powiedział że na 150%chłopiec i nic mu nie odpadnie. Mimo że ja gdzieś tam ciągle wierzyłam.
Grabciq ja teraz jak patrzę na moich chłopaków to jestem losowi wdzięczna, że siebie mają. A teraz czekam na moja księżniczke. Może i u was być podobnie jak się kiedyś zdecydujecie na trzecie.
Martoosia moi też się dużo bija, ale oni maja 2 i 4 latka wiec licze ze kiedys jak mlodsyz podrosnie i lepiej bedzie rozumial to sobie odpuszcza. Jednak to 2iekszosc czasu ładnie się bawią ze sobą, a kiedy nie ma w domu jednego z nich to drugi się nudzi [emoji23]
Moi chłopcy są równo z 2 letnia różnica. Teraz maja niecale 2,5 i 4,5, bo w kwietniu, a ja termin na początek maja mam. Porod za nie całe 3 m-ce więc będą rocznikowo starsi o 5 i 3 lata(niepelne). [emoji846]Ann na kiedy masz termin? Będziesz miała co 2 lata różnicy miedzy dziećmi? Już zazdroszczę tej Twojej brzuszkowej ksiezniczce mieć taką obstawę w postaci braci w szkole [emoji7]
Aha, rozumiem. Ale 25% to jeszcze nie 0. Ja na tym zdjęciu niestety nic nie widze[emoji17] a wogole w 12+0 to jeszcze wcześnie. Wieku lekarzy się myli na tak wczesnym etapie.Mi lekarz nie mówił że będzie dziewczynka. Pisałam o szansach 50 na 50, czyli takie jakie jest na początku. A teraz w 12+0 tyg lekarz powiedział o 75%. Ja sama widziałam nubka. Nie mam zdj tego co widziałam. To zdj co dostałam myślę że nawet na dziewczynke byscie ocenili. Ale jestem ciekawa czy takie podniesione nuby mogą być dziewczynkowe. Dlaczego lekarz nie dał 100%? Ach ta nadzieja.
Uwielbiam bezę[emoji7] sto lat od nas dla synka [emoji846]Torcik dla mojego Leosia [emoji322][emoji146]Zobacz załącznik 938715
Aha. Przepraszam nie wiedziałam, że tak źle znosisz ciąże. Nie spędziłam dokładnie od samego początku. Wogole jak już lekarz nakarmić Cię nadzieja na córkę to teraz musi być jeszcze trudniej.Ja ze względów zdrowotnych (na początku pisałam) nie zdecyduje się na trzecie u mnie ciaza ciężko przebiega już się zaczynają problemy z nerkami z każdym tygodniem będzie gorzej więc nawet nie chce więcej próbować...dlatego tylko zależało mi na dziewczynce ale ważne ze synkowie będą mieli siebie i kiedyś jej zostaną sami.
Szczerze nawet nie umiem o tym rozmawiać...widzę że nikt się nie cieszy z tego dziecka przykro mi jak cholera...może gdyby od początku było że chłopiec byloby łatwiej dziś wyniosłam pudło ubranek na dziewczynke bo patrzeć nie mogłamMoi chłopcy są równo z 2 letnia różnica. Teraz maja niecale 2,5 i 4,5, bo w kwietniu, a ja termin na początek maja mam. Porod za nie całe 3 m-ce więc będą rocznikowo starsi o 5 i 3 lata(niepelne). [emoji846]Aha, rozumiem. Ale 25% to jeszcze nie 0. Ja na tym zdjęciu niestety nic nie widze[emoji17] a wogole w 12+0 to jeszcze wcześnie. Wieku lekarzy się myli na tak wczesnym etapie.Uwielbiam bezę[emoji7] sto lat od nas dla synka [emoji846]Aha. Przepraszam nie wiedziałam, że tak źle znosisz ciąże. Nie spędziłam dokładnie od samego początku. Wogole jak już lekarz nakarmić Cię nadzieja na córkę to teraz musi być jeszcze trudniej.
Szczerze nawet nie umiem o tym rozmawiać...widzę że nikt się nie cieszy z tego dziecka przykro mi jak cholera...może gdyby od początku było że chłopiec byloby łatwiej dziś wyniosłam pudło ubranek na dziewczynke bo patrzeć nie mogłam
Ja nie patrzyłam bo byłam w takim szoku ale wyraźnie powiedział że pracie dotyka pępowinyKochana ale na 100% widzieliście jajeczka? Nie było żadnych watpliwości że to jednak syn? Bo wiesz skoro raz sie pomylił...
Ja nie patrzyłam bo byłam w takim szoku ale wyraźnie powiedział że pracie dotyka pępowiny
Niee..nub był dziewczynkowy ale to był 11tc więc spokojnie mogł się podnieść...nie łudzę sięJa jak nie widzę, to nie wierzę! I tobie też radzę nie tracić nadziei. Masz gdzies zdj nuba czy cokolwiek z widokiem na narządy waszego bąbelka?