reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczerze nawet nie umiem o tym rozmawiać...widzę że nikt się nie cieszy z tego dziecka przykro mi jak cholera...może gdyby od początku było że chłopiec byloby łatwiej dziś wyniosłam pudło ubranek na dziewczynke bo patrzeć nie mogłam
To musi być bardzo przykre, jak rodzina nieswiadomie robi takie rzeczy. Kto bardziej jak nie wy pragnie tej corki. Mam nadzieję że zrozumieją i pokochają waszego chłopca jak wy.

reklama
Ja w pierwszej ciąży do dwóch tygodni przed porodem czekałam na chłopca. I właśnie te 2 tyg przed inne lekarz powiedział że to dziewczynka. Dziewczynka może mieć tak spuchniete wargi ze może sprawiać wrażenie chłopca.

Już po wizycie u teściów. Reakcja na trzeciego wnuka najlepsza z wszystkich dotychczasowych. Radość. Żadnego uuuuu znowu chłopak. :-)
No i mąż coś mówił że szanse na pomyłkę 5%. Ja lekarza zrozumiałam że 20% a potem 25%. Tak więc imię wybieramy chłopięce, nadziei żadnej. :-(
Cały dniami o tym myślę i modlę się żeby znów wróciła mi ta radość z ciąży.

Już po wizycie u teściów. Reakcja na trzeciego wnuka najlepsza z wszystkich dotychczasowych. Radość. Żadnego uuuuu znowu chłopak. :-)
No i mąż coś mówił że szanse na pomyłkę 5%. Ja lekarza zrozumiałam że 20% a potem 25%. Tak więc imię wybieramy chłopięce, nadziei żadnej. :-(
A moja wróciła dzięki mężowi... zakupy pełną parą chociaż wszystko mamy[emoji23][emoji23] odizolowalam się od niektórych osob i mi lepiej no i do brzusia gadamy po imieniu :)

Fajnie, że teściowie dobrze zareagowali.

reklama
Do góry