reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi Dziękuję pieknie i z całego serduszka!!!!!!:-) Ja niespokojnie spałam w nocy, budziłam się, w końcu nie wytrzymałam i poszłam zrobić test gdzieś o 6.30. A potem się jeszcze położyłam na trochę. Jej, sama nie mogę w to uwierzyć....Kurcze wypadałoby na betę pójść co? Może w poniedziałek pójdę :-) Mam tylko nadzieję że wszystko bedzie ok. Jejku już mi się lęk włącza żeby tylko dzidzia była zdrowa!:szok:

Eee chyba nie szłam bym na bete...po co? Dwie grybe krechy....
Jeden wynik bety nic nie da ...musiałabys potem isc drugi raz i sprawdzic czy przyrasta jak juz bardzo chcesz :)

Jak rano nie było neta to już chciałam do brata dzwonić żeby wszedł na konto moje na nk i wysłał Ci Anufifi wiadomość żeby przekazała reszcie dziewczyn na forum że nie mam neta i dlatego mnie nie ma! :-) Ale już włączyli :tak:

Urodziny mojej mamy są dokładnie 3go marca, czyli we wtorek ale dzisiaj jedziemy juz na torta, bo to weekend i mama dzisiaj robi małą imprezkę rodzinną. Ale jeszcze nie powiem, chyba...raczej na pewno, chcę najpierw pójsc do lekarza i potwierdzić

pYSZCZEK CZEKAMY NA ZDJECIE TESCIKU;-) bardzo sie ciesze ze ci sie udalo..tez mialam przeczucie ze zafasolkujesz:p....no to nastepna do testowania jestem ja:p w pon no chyba ze meza namowie i jutro tescik trzasne:p

reklama
PYSZCZEK ...NO MOŻE I SŁUSZNIE ....

Do góry