reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja już też nie mam sił i tego zapału co na początku. Tak bardzo chciałam żeby nasze dziecko było splodzone latem a tu klapa. Zima przyszła czyli pora chłopcowa owulacja też mi się do pełni ustawiła czyli chłopcowo.

U mnie na szczescie owu w nów wypadają. Na pełnie to już czas na @. Gdyby cokolwiek zaskoczyło w tym cyklu, to chyba bym się popłakała ze szczęścia i niedowiary. Jeden taki typowy boboseks. I to niby w owu [emoji23][emoji23][emoji23] więc chłopiec jak nic! [emoji23]

reklama
@belle81 ja bym nie rezygnowała z marzeń. Zbadaj co trzeba. Jesli chodzi o TSH to za miesiąc możesz już mieć ładne jeśli dawka podpasuje. Ważne żebyś brała Euthyrox. (Ja biorę już 5 lat) Trzymam kciuki za badania.

@anija.82 ja mam podobnie jak Ty. Tylko że strasznie, ale to strasznie chciałam zajsc w sierpniu lub wrześniu zeby urodzic jeszcze wiosną i co? Klapa.

@martoosia04 a Ty co się nie chwalisz... na staraczkach się chwalisz a tu nie? Ładnie to tak? :p

IMG_2800.JPG

Sama zobacz. Nawet uchwycić było ciężko.

Załączniki

• IMG_2800.JPG
    IMG_2800.JPG
    314,6 KB · Wyświetleń: 515
@belle81 ja bym nie rezygnowała z marzeń. Zbadaj co trzeba. Jesli chodzi o TSH to za miesiąc możesz już mieć ładne jeśli dawka podpasuje. Ważne żebyś brała Euthyrox. (Ja biorę już 5 lat) Trzymam kciuki za badania.

@anija.82 ja mam podobnie jak Ty. Tylko że strasznie, ale to strasznie chciałam zajsc w sierpniu lub wrześniu zeby urodzic jeszcze wiosną i co? Klapa.

@martoosia04 a Ty co się nie chwalisz... na staraczkach się chwalisz a tu nie? Ładnie to tak? :p
Ja też o wiosnie myślałam A tu nawet na lato mogę się nie załapać i znow ta jesień .
Ale dziś mnie ogarnęło takie straszne uczucie że sobie nie poradzę. W takich codziennych sprawach. Zawieźć przywieźć dzieci ze szkoły przedszkola. Posprzątać, ugotować im. Zakupy. Wiem że mąż przejmie coś mojego ale ja będę się załamywać że taka bezradna jestem. Mały ma bunty, starszego też ciężko do nauki zamówić. No takie mam wątpliwości .

@anija82 no ja nie cwaniaczę bo mam tylko jedno dziecko i walczę o drugie. Nie ukrywam ze czasem się nawet zastanawiam jak ja dam radę z dwójką haha

reklama
@anija82 no ja nie cwaniaczę bo mam tylko jedno dziecko i walczę o drugie. Nie ukrywam ze czasem się nawet zastanawiam jak ja dam radę z dwójką haha

Wierz mi, dasz ;) mnie przeraża wizja trójki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] kazdego ubrać! Choc na szczescie starszak robi na serio 90% rzeczy sam. Młodszy (5lat) tez już chociaz sie rozebrać i ubrac kompletnie potrafi. A to mega duzo daje.

Do góry