reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej. U mnie "bida z nędzą".
Byłam w sobotę u gina i zamiast wyjść z dobrą nowiną to wróciłam z Euthyroxem i skierowaniem do onkologa...
Także dupa:( Nic mi się nie chce,nawet pisać. Ale należy wam się wyjaśnienie.
Pozdrowienia dla Wszystkich.

reklama
Belle a co się dzieje? Oczywiście zrozumiem jeśli nie chcesz pisac. Zdrówka życzę
Dziękuję;)
Wyszło mi kilka zmian na usg piersi i trzeba to skontrolować,zwłaszcza że jakiś czas temu już miałam wycinanego gruczolaka.
I tsh powyżej 4.
A wcześniejsze objawy to silny pms.
Także tak...
Chyba muszę się zacząć przymierzać do wnuków a nie myśleć o dzieciach :(

belle81 - powiesz, że świruję, że nie znam się itp itd., ale w pewnym mniejszym lub większym sensie rozumiem co czujesz. Pamiętasz, kiedy pisałem tu o naszych trudnych początkach? O pcos, zwiastowanych operacjach i wyroku pseudo lekarzy - dzieci z tego może nie być? Nocami myślałem, dniami myślałem o tym o czym myślałem nocami. Nie poddałem się. Postawiłem wraz z Ż wszystko na jedną kartę. Udało się, mimo tego wszystkiego co teraz przeżywam codziennie w środku serca - udało się. Wierzę też, że dalej też się uda, muszę. Chciałbym żebyś też wierzyła, a wiem, że jesteś silną Kobietą i masz tę energię i żagiel, dzięki któremu przejdziesz przez największe sztormy. U mnie niemalże każdego dnia sztorm dziurawi mój żagiel, ceruję go, ma wiele łatek, które jednak go wzmacniają i pozwalają dalej brnąć przez fale do wymarzonego portu, przyjaznej przystani marzeń... Dobrej nocy, śnijmy o tych marzeniach dziewczyny

Jejku jaka tu cisza....

@belle81 jak sytuacja???
@martoosia04 co u ciebie?
@mis0890 ile Wam zostało do narodzin córci?
@anija.82 jak starania?
Chyba ten cykl odpuszczamy. Nie mam ole dla męża :D dopiero jedzie. Ale jak nigdy owu się nie pojawia i śluzu płodnego brak. Może czeka na suplementy:p Ale pozostałych też nie bierzemy (moja wina:oops:)
Aha soczek zurawinowy pije i miete.
Nikt tu już nie pisze o tych specyfikach czy jeszcze zażywa Albo jakieś diety.

Chyba ten cykl odpuszczamy. Nie mam ole dla męża :D dopiero jedzie. Ale jak nigdy owu się nie pojawia i śluzu płodnego brak. Może czeka na suplementy:p Ale pozostałych też nie bierzemy (moja wina:oops:)
Aha soczek zurawinowy pije i miete.
Nikt tu już nie pisze o tych specyfikach czy jeszcze zażywa Albo jakieś diety.
Co do diety właśnie mój gin mi coś takiego mówił że czasami nawet przy takich dietach nie można zajść bo organizm jest "niedoawartosciowany" i broni się przed kolejnym obciążeniem :)

belle81 nie martw się. Zbadaj co jest. Może nawet nic nie będzie trzeba leczyć. Masz już jakieś terminy?
Grabcia ja już wszystkie diety porzuciłam. Tylko tych bananów nie tykam bo przed chłopakami to codziennie. Pomidorów nie lubię. Ziemniaki jem. I na tych angielskich stronach wyczytałam że jak chce dziewczynki to herbaty czarnej mam absolutnie nie pić Pije kawę ale niestety z cukrem.
Miciurka nam znikła a ona tymi nowościami sypala.
@leeleeth co u ciebie? Jak leczenie?

U nas kiepsko w tym cyklu z regularnością spożywania supli. Wszystko już jednak uszykowałam na kolejny cykl. Testy owu idą. Jakoś skrzydła opadają od tych starań :( ale brniemy w to dalej.

reklama
U nas kiepsko w tym cyklu z regularnością spożywania supli. Wszystko już jednak uszykowałam na kolejny cykl. Testy owu idą. Jakoś skrzydła opadają od tych starań :( ale brniemy w to dalej.
Ja już też nie mam sił i tego zapału co na początku. Tak bardzo chciałam żeby nasze dziecko było splodzone latem a tu klapa. Zima przyszła czyli pora chłopcowa owulacja też mi się do pełni ustawiła czyli chłopcowo.

Do góry