reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No i niestety raczej ciąży u mnie nie będzie ponieważ zaczyna się już różowy Śluz. Te wszystkie cienie to pewnie jakieś błędy na teście. Teraz też przed chwilą robiłam i nadal widzę cień cienia. A wydaje mi się że w trzydziestym dniu cyklu to kreska ciąża powinna być naprawdę mocna. Także to wszystko były tylko złudne nadzieje i myślę że jeszcze dzisiaj zacznę kolejny cykl.

@belle81 ale numer. Ogromnie gratuluję, bo kreska nie pozostawia wątpliwości, jesteś w ciąży. :D po ilu cyklach ci sie udało?

@martoosia04 dziwne te cienie na testach...to że raz sie może pojawić jakiś bląd testu to rozumiem, ale kilka razy? Może jescze jest szansa. Czasem kobiety plamią w dniu @ a sa w ciąży

belle81 G R A T U L A C J E ! ! ! :) :) :) ta niespodziankowa kreseczka wygląda mi na różową, znam się na tym trochę ;) obowiązkowo zdawaj tu nam relacje z przebiegu :) wspaniała nowina, bardzo się cieszę

reklama
@belle81 ale numer. Ogromnie gratuluję, bo kreska nie pozostawia wątpliwości, jesteś w ciąży. :D po ilu cyklach ci sie udało?

@martoosia04 dziwne te cienie na testach...to że raz sie może pojawić jakiś bląd testu to rozumiem, ale kilka razy? Może jescze jest szansa. Czasem kobiety plamią w dniu @ a sa w ciąży

Jest już krew, więc sądzę, że po ciąży.

Do góry