reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No i niestety raczej ciąży u mnie nie będzie ponieważ zaczyna się już różowy Śluz. Te wszystkie cienie to pewnie jakieś błędy na teście. Teraz też przed chwilą robiłam i nadal widzę cień cienia. A wydaje mi się że w trzydziestym dniu cyklu to kreska ciąża powinna być naprawdę mocna. Także to wszystko były tylko złudne nadzieje i myślę że jeszcze dzisiaj zacznę kolejny cykl.

@belle81 ale numer. Ogromnie gratuluję, bo kreska nie pozostawia wątpliwości, jesteś w ciąży. :D po ilu cyklach ci sie udało?

@martoosia04 dziwne te cienie na testach...to że raz sie może pojawić jakiś bląd testu to rozumiem, ale kilka razy? Może jescze jest szansa. Czasem kobiety plamią w dniu @ a sa w ciąży

belle81 G R A T U L A C J E ! ! ! :) :) :) ta niespodziankowa kreseczka wygląda mi na różową, znam się na tym trochę ;) obowiązkowo zdawaj tu nam relacje z przebiegu :) wspaniała nowina, bardzo się cieszę

reklama
@belle81 ale numer. Ogromnie gratuluję, bo kreska nie pozostawia wątpliwości, jesteś w ciąży. :D po ilu cyklach ci sie udało?

@martoosia04 dziwne te cienie na testach...to że raz sie może pojawić jakiś bląd testu to rozumiem, ale kilka razy? Może jescze jest szansa. Czasem kobiety plamią w dniu @ a sa w ciąży

Jest już krew, więc sądzę, że po ciąży.

Do góry