reklama
mis0890
Fanka BB :)
Cześć wszystkimJejku jaka tu cisza....
@belle81 jak sytuacja???
@martoosia04 co u ciebie?
@mis0890 ile Wam zostało do narodzin córci?
@anija.82 jak starania?
Dwa dni temu rozpoczął się 34tc. Malutka planowo pojawi się 6 stycznia. Gin ostatnio mówił Ż, że nie przewiduje wcześniejszego rozwiązania, choć kiedy widzę, jak z każdym dniem Ż coraz bardziej się męczy (kręgosłup, bóle brzucha) to nie wiem, czy bym nie chciał Jej już na święta w domu. Staram się zawsze być, wspierać, walczyć o Jej dobry nastrój i jednocześnie utrzymywać w ryzach samego siebie. Trudna sztuka - trening czyni mistrza. Tak leci u mnie dzień za dniem, czekam aż wyjdzie słońce. Czuję, jak sporo wyczekiwanych radości mnie mija. A co u Was? Poopowiadajcie coś
Zimowo się za oknem zrobiło radosnego dnia Staraczki
Ostatnia edycja:
Dzieci często maja swoje plany może dzidzia powita Was jeszcze w 2018 roku.
Mój syn siedział grzecznie w brzuchu do 39 tygodnia i nie zanosiło sie na poród. Tyle, że ja miałam zaplanowane CC własnie dokładnie przy skończonych 39 tygodniach.
Faktycznie zrobiło sie listopadowo, zimno i ponuro. Oby do wiosny.
Mój syn siedział grzecznie w brzuchu do 39 tygodnia i nie zanosiło sie na poród. Tyle, że ja miałam zaplanowane CC własnie dokładnie przy skończonych 39 tygodniach.
Faktycznie zrobiło sie listopadowo, zimno i ponuro. Oby do wiosny.
martoosia04
U nas spokojnie. Czekam na @. Brzuch od wczoraj co jakiś czas ćmi jak na @. Myslalam, że uda mi się z @ i dostanę na weekend i najgorsze bym przesiedziała w domu, a tu klops. Co dziwne, @ ma być za chwilę a jeszcze mnie na słodkie nie ciągnie za bardzo. A to już czas [emoji848][emoji848]
@martoosia04 a moze @ nie przyjdzie kto wie, znam przypadki ze dziewczyny zachodziły z dużym odstępem. Może aurat zaskoczyło.
martoosia04
@martoosia04 a moze @ nie przyjdzie kto wie, znam przypadki ze dziewczyny zachodziły z dużym odstępem. Może aurat zaskoczyło.
Nie łudzę się. Czekam cierpliwie. Obecnie czuję jakby wielki wypychający balon w podbrzuszu i ból jak na @.
reklama
martoosia04
Martoosia04 a jak temperatura? Może faktycznie będzie niespodzianka
Nie mierzę w tym cyklu.
Podziel się: