reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pisać tak można bez końca,lecz wkrótce wschód słońca.
Czas rodzince poświęcić trzeba a nie tylko dotykać tu nieba.
Przez noc wyśnię to co napiszę Wam jutro z rana.
A teraz buziaczki i papatki,bo będą niewyspana;)

reklama
Jejku jaka tu cisza....

@belle81 jak sytuacja???
@martoosia04 co u ciebie?
@mis0890 ile Wam zostało do narodzin córci?
@anija.82 jak starania?
Cześć wszystkim :)
Dwa dni temu rozpoczął się 34tc. Malutka planowo pojawi się 6 stycznia. Gin ostatnio mówił Ż, że nie przewiduje wcześniejszego rozwiązania, choć kiedy widzę, jak z każdym dniem Ż coraz bardziej się męczy (kręgosłup, bóle brzucha) to nie wiem, czy bym nie chciał Jej już na święta w domu. Staram się zawsze być, wspierać, walczyć o Jej dobry nastrój i jednocześnie utrzymywać w ryzach samego siebie. Trudna sztuka - trening czyni mistrza. Tak leci u mnie dzień za dniem, czekam aż wyjdzie słońce. Czuję, jak sporo wyczekiwanych radości mnie mija. A co u Was? Poopowiadajcie coś ;)
Zimowo się za oknem zrobiło :) radosnego dnia Staraczki

Ostatnia edycja:
Dzieci często maja swoje plany :) może dzidzia powita Was jeszcze w 2018 roku.
Mój syn siedział grzecznie w brzuchu do 39 tygodnia i nie zanosiło sie na poród. Tyle, że ja miałam zaplanowane CC własnie dokładnie przy skończonych 39 tygodniach.
Faktycznie zrobiło sie listopadowo, zimno i ponuro. Oby do wiosny.

U nas spokojnie. Czekam na @. Brzuch od wczoraj co jakiś czas ćmi jak na @. Myslalam, że uda mi się z @ i dostanę na weekend i najgorsze bym przesiedziała w domu, a tu klops. Co dziwne, @ ma być za chwilę a jeszcze mnie na słodkie nie ciągnie za bardzo. A to już czas [emoji848][emoji848]

reklama
Do góry