reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pisać tak można bez końca,lecz wkrótce wschód słońca.
Czas rodzince poświęcić trzeba a nie tylko dotykać tu nieba.
Przez noc wyśnię to co napiszę Wam jutro z rana.
A teraz buziaczki i papatki,bo będą niewyspana;)

reklama
Jejku jaka tu cisza....

@belle81 jak sytuacja???
@martoosia04 co u ciebie?
@mis0890 ile Wam zostało do narodzin córci?
@anija.82 jak starania?
Cześć wszystkim :)
Dwa dni temu rozpoczął się 34tc. Malutka planowo pojawi się 6 stycznia. Gin ostatnio mówił Ż, że nie przewiduje wcześniejszego rozwiązania, choć kiedy widzę, jak z każdym dniem Ż coraz bardziej się męczy (kręgosłup, bóle brzucha) to nie wiem, czy bym nie chciał Jej już na święta w domu. Staram się zawsze być, wspierać, walczyć o Jej dobry nastrój i jednocześnie utrzymywać w ryzach samego siebie. Trudna sztuka - trening czyni mistrza. Tak leci u mnie dzień za dniem, czekam aż wyjdzie słońce. Czuję, jak sporo wyczekiwanych radości mnie mija. A co u Was? Poopowiadajcie coś ;)
Zimowo się za oknem zrobiło :) radosnego dnia Staraczki

Ostatnia edycja:
Dzieci często maja swoje plany :) może dzidzia powita Was jeszcze w 2018 roku.
Mój syn siedział grzecznie w brzuchu do 39 tygodnia i nie zanosiło sie na poród. Tyle, że ja miałam zaplanowane CC własnie dokładnie przy skończonych 39 tygodniach.
Faktycznie zrobiło sie listopadowo, zimno i ponuro. Oby do wiosny.

U nas spokojnie. Czekam na @. Brzuch od wczoraj co jakiś czas ćmi jak na @. Myslalam, że uda mi się z @ i dostanę na weekend i najgorsze bym przesiedziała w domu, a tu klops. Co dziwne, @ ma być za chwilę a jeszcze mnie na słodkie nie ciągnie za bardzo. A to już czas [emoji848][emoji848]

reklama
Do góry