mis0890
Fanka BB :)
To prawda, większość kobiet marzy o córeczce, do dziś pamiętam reakcję swojej żony w gabinecie w 13tc...swoją teżTatusiu, jeśli masz mniej więcej po połowie X i Y, to mogę się założyć, że będziesz miał prędzej lub później synka i to bez cudowania także głowa do góry. Teraz żona ma córkę "dla siebie" (chyba większość kobiet marzy generalnie o córce) a innym razem, Ty doczekasz się synka "dla siebie".
Obyś Ty i wszyscy wtajemniczeni z mego otoczenia mieli rację wiem, że mam szanse. Boląca jest dla mnie jednak ta sytuacja TU I TERAZ, tzn. oczekując na swoje pierwsze dzieciątko mogę się tylko bardzo cieszyć z tego faktu, a nie latać min. 3m nad ziemią. Ta świadomość, że ominęło mnie coś arcy radosnego. Dlatego popycham dzień za dniem do tyłu jak tylko się da i oczekuję na przyjście córeczki na ten świat. Czasami sobie tłumaczę, że wyszkolę się przy niej dobrze i na przyjście synka będę jeszcze lepiej przygotowany Cóż, droga długa i przede mną i przed Wami - dopóki walczymy - nigdy nie przegrywamy. Nawet jak nam się noga potknie i wpadniemy w dołek, nie siedźmy w nim długo tylko sukcesywnie wykopujmy sobie z niego schodki w górę.