reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi nie chowaj mu bokserek bo on ma je nosic...a poza tym zamiast ogrzewac my "dządra" lepiej sie sexujcie duuuuuzo :) najlepiej tak jak w tym cyklu:tak::tak::tak::tak::tak:

PS : mąka ziemniaczana pomogla!!!!!!
Tylko sza....:)

reklama
Dziewczyny ten Quick vue tak popularny, że się skończył w mojej aptece..:confused: więc wzięłam bobo-test zwykły płytkowy. Nie chciało już mi się łazić po osiedlu szukać w innych aptekach w taką paskudną pogodę..:baffled: myślicie że ten bobo tez ok?

No to super, to czekamy do jutra żeby było z porannego moczu :tak:
Już wróciłam z zakupów więc idę ten obiadek kończyć...:sorry2::-)
Anufifi Ty też do domku zmykasz zaraz?

Co do Agi to szkoda tyle jej miesięcy monitorowania i celowania w dziewuszkę, no ale tak miało być że jest synuś. Myślę że nie może narzekać :-)

ooo loosiee!!!!
:szok::szok: i zostawić Was na chwilkę to naskrobią, że czytaj i czytaj:-):-):-)

a może jakieś streszczenie

no dobra to idę:-):-)

ja przyszłam a Wy znikacie ? :wściekła/y:

Aga gratuluję chłopczyka, bo przecież chłopcy to takie pieszczochy są :tak:

mój gin. też powiedział, ze wierzy w tę metodę że przed to na dziewczynkę :tak: no ale to nie jest metoda 100% pewna :crazy:

no to ja już przestaję wierzyć, ze u mnie jest dziewczynka :dry::sorry2:

kiki juz nie długo się dowiemy

dziękuje dziewczyny za życzenia zdrówka

już mi lepiej, spałam od 10 do 13.30 :szok::rofl2:

reklama
Aga kurcze załamałam się, tyle wyliczeń, ale najważniejsze, że dziecię zdrowe:tak::-):-) i foteczki chcemy:-):-)
Margaritka no tak, ja jestem a Ty sobie poszłaś:-p:-p:-):-)buziaczki kochana:-):-)
Kiki smacznego rybko:-) a ja mówię, że musi być tak, żebyś była szczęśliwa:tak::-):-)
Kiciu mówisz, że chińczycy maczają w tym palce?:-):-):-)musze sprawdzić jak u mnie w tym msc:-):-)
Pyszczku Ty sobie kochana tu nic nie wmawiaj:-p:-p:-):-) ja czekam:-):-)
Gieosia sama zdecydujesz kiedy:tak::-)
Xavi szczęściarze to mało powiedziane, u niektórych z nas to książka nie pomoże tak od razu siup i za piewszym razem, są inne czynniki, które wpływają na to , że tyle się staramy i nic, ale walczymy dzielnie i się nie poddamy:-):-):-)
Kinga trzymam kciuki:tak:wpadaj częściej:-):-)
Czarodziejko czy Ty kochana, masz te urodzinki dziś?, bo my Ci od rana torty ślemy:-):-):-)
Bershka super, że pospałas:tak: sen to najlepsze lekarstwo:-):-)
Anufifi ryba, udanej kąpieli na basenie:-):-) ja już też nić nie rozumiem z tego planowania:confused:, ale damy radę:tak::-):-) wyślij pazurki jak wrócisz i do wieczorka - wieeelkie buuuziaaaki:-):-):-)

to tak w skrócie:-):-)
a u mnie po klientce:-) lila róż na pazurach:-) ale takie chciała, a klient nasz pan:-):-) a ja zaczynam ziewać:-) i chyba idę po kawusie:-) która chętna?:-)

Do góry