reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Część wszystkim
Przycupne tu u Was jeśli można
Powoli zaczynam myśleć
O czwartym maluchu
Najgorzej otoczenie pewnie by nas zjadło (albo zje)
Ze tyle dzieci .

reklama
Część wszystkim
Przycupne tu u Was jeśli można
Powoli zaczynam myśleć
O czwartym maluchu
Najgorzej otoczenie pewnie by nas zjadło (albo zje)
Ze tyle dzieci .
Czesc, ja tez mam troje i chcemy czwarte, bo to nasze marzenie, nasze zycie, nasz wybor.
Nie pozwol by inni tlamsili cie za to, ze chcesz miec duza rodzine.
Ludzie zawsze gadaja, bo lubia sensacje ;)
My mamy bezpieczenstwo finansowe, wlasne, duze mieszkanie, a i tak znajdzie sie ktos uszczypliwy.
Ja nosze glowe wysoko, usmiecham sie jak Mona Lisa, pokazuje w myslach facka tym zlosliwcom i na dobitke mowie cos w stylu: bo te 500 plus jest takie kuszace :D

Czesc, ja tez mam troje i chcemy czwarte, bo to nasze marzenie, nasze zycie, nasz wybor.
Nie pozwol by inni tlamsili cie za to, ze chcesz miec duza rodzine.
Ludzie zawsze gadaja, bo lubia sensacje ;)
My mamy bezpieczenstwo finansowe, wlasne, duze mieszkanie, a i tak znajdzie sie ktos uszczypliwy.
Ja nosze glowe wysoko, usmiecham sie jak Mona Lisa, pokazuje w myslach facka tym zlosliwcom i na dobitke mowie cos w stylu: bo te 500 plus jest takie kuszace :D
Fajnie to ujelas
Podoba mi się
Jak przekonałas męża czy nie musiałąs?
Ja na razie tylko o tym myślę
bo wiek taki ze za 5 lat to już całkiem nie będzie o czym.myśleć
Będę Ci kibicować
A w jakim wieku masz dzieci?

Miś a ja ci powiem taka hostorie mam znajomego co ma pierwszego syna i był dumny jak paw bo syn i takie tam męskie gadanie. W drugiej ciąży też mówił że to syn bo męskie geny ma porządne bla bla bla okazało się że córka bedzie i jakoś zapał zgasl podczas coazy ot ciąża i już. Ale jak się urodziła córka to jakby wszystko wywróciło się do góry nogami córka to oczko w głowie, nawet ja widzę że lepiej córkę traktuje niż tego poerworodnego. Jak opowiada historię to tylko nawija moja Ola to moja Ola tamto no szok. Także żebyś się jeszcze nie zdziwił że coś co na pierwszym rzut oka nie jest najskrytszych marzeniem tak naprawdę tym jest ;)

Witajcie dziewczyny, ach czwórka dzoeci jakie to piękne.... Kocham takie rodziny. Te wspólne swoeta, grille itp tak tak nawiedzoną jestem ale lubię takie imprezy:)

Grabcia piekny przyrost.

Fajnie to ujelas
Podoba mi się
Jak przekonałas męża czy nie musiałąs?
Ja na razie tylko o tym myślę
bo wiek taki ze za 5 lat to już całkiem nie będzie o czym.myśleć
Będę Ci kibicować
A w jakim wieku masz dzieci?
Haha, to on przekonal mnie :D
Oboje chcielismy miec wieksza rodzine, a skoro mamy ku temu warunki i to czyni nas szczesliwymi, wiec nie ma sie co zastanawiac ;)
Moje dzieci male sa: 5 l, 3 l i roczek.
A Twoje w jakim wieku?
I jakie zdanie ma maz?

Haha, to on przekonal mnie :D
Oboje chcielismy miec wieksza rodzine, a skoro mamy ku temu warunki i to czyni nas szczesliwymi, wiec nie ma sie co zastanawiac ;)
Moje dzieci male sa: 5 l, 3 l i roczek.
A Twoje w jakim wieku?
I jakie zdanie ma maz?
my mamy warunki , mamy dom ogrod itp
maz kiedys chcial 5 ale to bylo dawnoooooo
u mnie starsze dzieciaki 12 , 7 i 2 latka
mam dwoch synow i corcie.
chcialabym jeszcze jednego malego chlopczyka

reklama
Do góry