reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kotuu
bez cisnienia po prostu najmlodszy to chlopczyk
dla niego towarzysza

jaasna
a Ty w jakim wieku masz synka? odwzna jestes male dzieci macie
Syn jest najstarszy, ma 5 lat.
Wiesz co, nie wiem czy odwazna, ale na pewno praktyczna i lacze przyjemne z pozytecznym - chcialam, zeby moje dzieci, z mala roznica wieku mialy ze soba dobry kontakt, silna wiez i mogly sie wspolnie bawic. I tak jest bez dwoch zdan :)

Ja mysle, ze przy malej roznicy wieku nie ma znaczenia roznica plciowa - syn ze starsza corka sa swoimi najlepszymi towarzyszami zabaw, sa ze soba bardzo zzyci.

U mnie dwóch chlopakow, 3 lata różnicy ... dwie zupełnie inne osobowości. Jak sie zgodzą, To tylko na chwile. [emoji849] więcej jest bojek i przepychanek, niż zgodnych zabaw [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

W końcu OF pokazało owu! Na 10.10 więc jakby dziś 3dpo. Boboseksy akurat w ten wieczór były na pogodzenie [emoji848] ale staram się nie wkręcać! [emoji173]️ póki co temp. 36,84 więc bez szału.

@Jaasna @kindzia26a witam nowe staraczki:)
I od razu składam głębokie pokłony za wasze plany. Czwórka dzieci,wielki szacun.
To moje dawne marzenie mieć taką gromadkę bo sama jestem z takiej rodziny.
Te wszystkie spotkania rozinne kiedy zjada się wszyscy...coś pięknego. Chciałam to kontynuować.
Niestety moje życie ułożyło się tak za mam dwuch chłopców i marzenia o córce która z każdym nieudanym cyklem jest coraz bardziej odległa. A zegar tyka. Dla wielu już jestem za stara na dzieci ale mam to w dupie,to moje życie.
Życzę udanych i przyjemnych starań:)

@Grabcia123 piękny przyrost. Mam nadzieję że już do Ciebie dotarło że nosisz upragnioną fasolke. A ja zaciskam kciuki żeby to była girl wtedy będzie Ci łatwiej.
@mis0890 mam nadzieję że dziś już jest lepiej z twoimi odczuciami.
Wiesz co robię jak mam gorszy dzień? Nic bo to trwa z chwilę i zmieniam tok myślenia na pozytywny. Życia jest za krótkie żeby się dodatkowo dołować. Mam zdrowe dzieci,rodzinę,dom i co do garnka włożyć.
Powiesz standard...ok,ale jak sobie pomyślę jak łatwo można to wszystko to stracić.
A marzenia są po to aby je realizować i dążyć do nich każdego dnia a nie po to żeby odbieray chęć otwarcia oczu o poranku.
A na chwilę resetu...butelka wina;)albo dwie:D
@mis0890 i odsyłam do piosenki:)
Dżem "Gorszy dzień" a później
"Do przodu" również mojego ukochanego Dżemu

Ostatnia edycja:
Granica gratuluję . Z takiej bety szykuje się córcia . Kiedyś robiłam zestawienie z przyrostu bety. Na 30 przypadków bety zrobione wcześnie do 14dc tylko dwa prystosty dały odwrotne oczekiwania. Reszta tak jak się mówi przyrost powyżej 200 dziewczynka poniżej 170 chłopczyk.
Wam też potwierdza się ta teza ?

Belle dziekuje za przywitanie. rocznik masz w niku? jak tak To jesteśmy rownolatkami.
Znam to gadanie ludzi. Ech. Myślę że jesteś w wieku jak najbardziej odpowiednim żeby mieć maluszka . Znam dwie rodzinki z dwójką chłopców a potem trzecią córką. Matki wariatki oszalaly. Mam jeszcze koleżankę to właśnie mają dwóch chłopców i starają się o córkę i ona mówi że do 40 będzie próbować.

reklama
Do góry