reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@belle81 może przyjdzie z zaskoczenia jak sie nie bedziecie spodziewac..
ja pierwszy raz od dawna czekam na @ i chce zeby juz była..bo po skończonej mam isc do gin a to co sie dzieje..umieram.. ogólnie dziś mnie złapało takie kłucie po środku pochwy (sorki ze dosłownie) przerzuciło się na lewą stronę troszke ale nadal dokucza...może jakaś infekcja, może owu..nie wiem bo nie sprawdzam teraz..ale az mi sie gorąco tam robi...

reklama
@Grabcia123 może faktycznie jakaś infekcja,ale żeby odrazu tak dokuczliwie:o
@Tymon'sMom to walczymy dalej. W końcu musi się udać ;)

Ps. Oglądam właśnie "co nas truje " i jestem w szoku jak proszki i płyny do prania i płukania wpływają na płodność szczegolnie męską.

eh, a ja jestem niespokojna:/ Hormony w normie ale cykle nieregularne raz 26 raz 28 innym razem 30 dni. Przed ciążą było jak w zegarku, książkowo a teraz dwa lata po porodzie nie jest już tak kolorowo. 14-ty dc a testy owu blade. Jestem załamana. Poprzednim razem też testy wyszły jakoś późno, ale też były długo pozytywne:(
A jak Wasze cykle? Regularne? W którym dniu cyklu macie owu?
Kurde chyba się szarpnę na usg :/

Tak w ogóle chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie?

eh, a ja jestem niespokojna:/ Hormony w normie ale cykle nieregularne raz 26 raz 28 innym razem 30 dni. Przed ciążą było jak w zegarku, książkowo a teraz dwa lata po porodzie nie jest już tak kolorowo. 14-ty dc a testy owu blade. Jestem załamana. Poprzednim razem też testy wyszły jakoś późno, ale też były długo pozytywne:(
A jak Wasze cykle? Regularne? W którym dniu cyklu macie owu?
Kurde chyba się szarpnę na usg :/

Tak w ogóle chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie?

Aż musiałam spojrzeć na owufriend który u mnie dc [emoji23] dziś 15dc i test pokazał pik z wartością 200 na Femmometer. A tak, to zawsze koło 17dc miałam jako taki pozytyw. Ostatnio nawet w 19!
Cykle mam rożne. Ostatnie kilka jak w zegarku, co mnie zszokowało. Ale wahania mam +/- 3 dni.

Co do gina, to ja chodzę na NFZ i to od 9 lat do tego samego. Teraz planuje u tej babeczki trzecia ciąże prowadzić, ale najpierw zajść trzeba ;)

Dziękuję Martoosia, trochę mi lepiej:) Przyzwyczaiłam się do regularności co do dnia a teraz jak nie jest książkowo to jestem przestraszona....eh, szczerze to jak doszło do starań to zaczęłam się martwic czy w ogóle coś wyjdzie a płeć zeszła na daleki plan. Jest inaczej niż przy staraniach o synka.

Dziękuję Martoosia, trochę mi lepiej:) Przyzwyczaiłam się do regularności co do dnia a teraz jak nie jest książkowo to jestem przestraszona....eh, szczerze to jak doszło do starań to zaczęłam się martwic czy w ogóle coś wyjdzie a płeć zeszła na daleki plan. Jest inaczej niż przy staraniach o synka.
A nie wiesz że w życiu to zawsze pod górkę...
Jak Ci nie zależy to wszystko super,ale aby tylko coś na swoją stronę pokombinować to zaraz się pier...
Ja od kiedy obserwuję cykle to 29dni. Raz tylko miałam wachniecie na 26. Owu 14-15dc.
A ja moja lekarke mam w luxmedzie,prywatnie a chodzę do niej 15 lat. Zna mnie bardzo dobrze i od d....strony też :D
U mnie na NFZ sami faceci,a ja po pierwszym porodzie nam uraz do facetów ginekologow. Trauma na całe życie.

reklama
Do góry