reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wlasnie zrobiłam zamowienie na LR, SP i OLE. Jak na złość wszystko tuż przed owu się kończy :( oczywiście nie zauważyłam wcześniej i teraz stres czy do owu dojdzie co trzeba.

Mis0890 Udzielę Ci ważnej informacji : ) zaoszczędzisz sporo czasu[emoji6]
Najważniejsze ilość stosunków, a timing jest obalony czyli cały Shettles. Bardzo dużo jest córek z owu przecież nawet ten raport baby compa to potwierdza, a maja oni dostęp do temperatur i pomiarów kobiet wiec bardzo miarodajne to moim zdaniem jest.
Dlatego nie przejmuj się kompletnie czy to przed czy po owu są staranka.
U was tabsy mogły mieć wpływ.
Dobrze ale jaka mieliście czestotliwosc stosunkowo przed docelowymi starankami? Niestety wchodząc tu [emoji846] musisz być z nami szczery i otwarty [emoji14] hehe i ostrzegam póki jesteś jeszcze normalny możesz uciec, bo zachwile może cię to bardzo pochłonac. Zaczniesz analizować wszytko i wszystkich i uwierz... Można zglupiec. Potem odwyk i znowu jesteś normalny [emoji854] tylko już inaczej [emoji6]
Cieszę się że pomimo prognozy pcos zaszliscie w ciążę! Bo czasem to nie takie proste...
AA i ja bym nie kupowałam lc szkoda kasy.

Tutaj masz za to mamy z dwoma lub więcej chłopcami ;)
Dlatego wiem, że dobrze zrobiłem trafiając wśród Specjalistki :-) czy ktokolwiek używał komputera typu lady comp czy raczej tańsze wersje typu femometer? Może jestem upierdliwy ale zależy mi jak na niczym innym żeby prawdopodobieństwo na synka było jak najwyższe :-)

Mis0890 Udzielę Ci ważnej informacji : ) zaoszczędzisz sporo czasu[emoji6]
Najważniejsze ilość stosunków, a timing jest obalony czyli cały Shettles. Bardzo dużo jest córek z owu przecież nawet ten raport baby compa to potwierdza, a maja oni dostęp do temperatur i pomiarów kobiet wiec bardzo miarodajne to moim zdaniem jest.
Dlatego nie przejmuj się kompletnie czy to przed czy po owu są staranka.
U was tabsy mogły mieć wpływ.
Dobrze ale jaka mieliście czestotliwosc stosunkowo przed docelowymi starankami? Niestety wchodząc tu [emoji846] musisz być z nami szczery i otwarty [emoji14] hehe i ostrzegam póki jesteś jeszcze normalny możesz uciec, bo zachwile może cię to bardzo pochłonac. Zaczniesz analizować wszytko i wszystkich i uwierz... Można zglupiec. Potem odwyk i znowu jesteś normalny [emoji854] tylko już inaczej [emoji6]
Cieszę się że pomimo prognozy pcos zaszliscie w ciążę! Bo czasem to nie takie proste...
AA i ja bym nie kupowałam lc szkoda kasy.

Dopiero teraz odczytałem Twoją wiadomość :-) najważniejsza ilość stosunków? Czyli na czym najbardziej mam się skupić jeśli nie na czasie stosunku? U nas stosunków było bardzo dużo. Jestem szczery, może już nie do końca normalny bo odkąd dowiedziałem się, że moje starania o syna jeszcze przede mną myślę o tym codziennie... :-) czekam na córcie i cieszę się z niej, ale już czuję ogromny niedosyt, to może głupie dla Was bo ciężko Wam to zrozumieć...każdy może mieć przecież marzenia :-)

Dlatego wiem, że dobrze zrobiłem trafiając wśród Specjalistki :-) czy ktokolwiek używał komputera typu lady comp czy raczej tańsze wersje typu femometer? Może jestem upierdliwy ale zależy mi jak na niczym innym żeby prawdopodobieństwo na synka było jak najwyższe :-)
Ja nie używałam żadnych sprzętów ;)

Dopiero teraz odczytałem Twoją wiadomość :-) najważniejsza ilość stosunków? Czyli na czym najbardziej mam się skupić jeśli nie na czasie stosunku? U nas stosunków było bardzo dużo. Jestem szczery, może już nie do końca normalny bo odkąd dowiedziałem się, że moje starania o syna jeszcze przede mną myślę o tym codziennie... :-) czekam na córcie i cieszę się z niej, ale już czuję ogromny niedosyt, to może głupie dla Was bo ciężko Wam to zrozumieć...każdy może mieć przecież marzenia :-)
Witaj @mis0890. Uwierz mi że twoje marzenia nie są głupie i bardzo łatwo jest nam to zrozumieć. Każdą z nas jest tu właśnie dlatego że marzy o konkretnej płci dziecka. Nawet nie wiesz ile poświęcamy czasu na analizy,plany,obserwacje własnego ciała. Drakońskie diety,wysiłek fizyczny. Kasa na suple kosztem wątroby. Wszystko po to by osiągnąć wymarzony cel. Niestety z różnym skutkiem. Kolejne niepowodzenia szarpią nerwy,każda kolejna @ łamie serce...
Ale następnego dnia zaczynamy od Nowa i walczymy.
Więc nie mów że nie rozumiemy;)

Ty czekasz na syna, a my (większość z nas) czeka z taką samą niecierpliwością na córeczkę. Nie oceniamy - też mamy świra na punkcie planowania płci ;)

reklama
Ja Ci jeszcze powiem i dziewczyny to potwierdzą ze chłopcy rodzą się z wielkiej namiętności. Ma być czule,namiętnie i z ogromną satysfakcją dla obojga :p

Do góry