a czemu baldachim nie??bo pewnie duzo zarazkow osiada tak?? te linki co dalam to jest sklep w moim miescie a najlepsze jest to ze jak cos kupi sie od nich na llegro to nie mozna tego odebrac osobiscie...a w sklepie ceny sa duzo wyzsze niz te co maja na allegro...nie kumam tego zazwyczaj mozna odbierac osobiscie w innych sklepach...
reklama
anufifi
tęsknię...
ten sklep jest jak sie wyjeżdza z wrocławia na poznań ...byłam tam nieraz jak jechałam na uczelnie ...super sklep wielki jak nie wiem !!!!!!!!!!!
tak dokladnie tam jest gdzie mowisz...a teraz zrobili drugi po drugiej str miasta na bielanach ktory jest bardzi blisko mnie...ja tez uwielbiam ten sklep szczegolnie ten jak sie na poznan jedzie bo tam wieksze promocje i wiekszy wybor i duuuuuuuuuzo wozkow
anufifi
tęsknię...
Studiowałam w Poznaniu....
anufifi
tęsknię...
wózeczek fajny , ale chyba duży po złożeniu....
na żelu zgadza się lakier trzyma się dłużej i dobrze, mam klietnkę która tylko nakłada tips i 3 wartswy żelu, a sama maluje sobie zwykymi lakierami
jeśli pazurek jest dobrze zrobiony to można robić cały czas, ale mówią, że po roku przerwa wskazana:-)
co do kołyski ,śliczna ,a i wózek też mi się widzi:-)
jeśli pazurek jest dobrze zrobiony to można robić cały czas, ale mówią, że po roku przerwa wskazana:-)
co do kołyski ,śliczna ,a i wózek też mi się widzi:-)
reklama
anufifi
tęsknię...
Ptasiorek ja do 15 ...damy rade
Podziel się: