reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A ja-tak od czapy mierze codziennie od kilku dni i dziś 37,55... Wiem że to nie jest miarodajne i nie powinno się tego analizować .Jednak biorąc pod uwagę inne odczucia to można się łudzić ze jest coś na rzeczy:D

@martooosia04 u mnie 36,9 szyjka twarda zamknięta i wysoko, śluz jakby bardziej wodnisty.
Piersi mnie bolą, i są bardziej jędrne? Dalej cmi w podbrzuszu i mam mdłości. Albo progesteron się rozhulał albo faktycznie Nadziejka
Wczoraj siedziałam i ciążowe wykresy analizowałam. I te nasze spadki nijak się maja do faktycznych ciąż, także proszę się nie załamywać, nie poddawać i czekamy dalej! Dopóki @ nie ma to jesteśmy w ciąży [emoji6]

U mnie temp też mocno w dół o 0,2 st. :( Nawet testu nie robię.
Grabcia nie poddaj się, przecież musi się udać.
Miałam dziś robić z czułością 10... Mam ich duzo liczyłam na cień cienia a wczoraj i brzuch czasami czułam i po pracy jak nigdy kość ogonowa czulam i śluz wodnisty wrócił i mam dziwne uczucie w piersiach ale pewnie to na @...dzisiejsza temp już mi wybiła ciążę z głowy.. Nie dam rady dziewczyny.. Dobrze ze mężowi cały czas mówiłam że nic z tego to chociaż on nadziei sobie nie narobil

@martooosia04 u mnie 36,9 szyjka twarda zamknięta i wysoko, śluz jakby bardziej wodnisty.
Piersi mnie bolą, i są bardziej jędrne? Dalej cmi w podbrzuszu i mam mdłości. Albo progesteron się rozhulał albo faktycznie Nadziejka
Wczoraj siedziałam i ciążowe wykresy analizowałam. I te nasze spadki nijak się maja do faktycznych ciąż, także proszę się nie załamywać, nie poddawać i czekamy dalej! Dopóki @ nie ma to jesteśmy w ciąży [emoji6]

To pięknie to wygląda. [emoji1307]
Moja szyjka też wieczorem twarda i wysoko i zamknięta. Coraz bardziej wierzę, że mogło się udać.

A u mnie szyjka wysoko(ciężko namacać) i rozpulchniona. Inaczej niż zwykle zawsze po owu opadała i była twarda.
Cały czas odczuwam brzuch,ciężki i coś tam pika i ciągnie tak po bokach w okolicach jajników.

reklama
Do góry