reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
U nas już po ciąży temp mocno w dół ;( poddaję się
martoosia04
U mnie temp też mocno w dół o 0,2 st. Nawet testu nie robię.
Grabcia nie poddaj się, przecież musi się udać.
0,2 to jeszcze nie mocno. Nie ma co tracić nadziei.
U mnie temp. 37,03 - ciut w dol, ale nadal 37 z przodu, więc wciaz mam nadzieje [emoji1307]
@leeleeth, jaj u ciebie sytuacja? [emoji173]️
@martooosia04 u mnie 36,9 szyjka twarda zamknięta i wysoko, śluz jakby bardziej wodnisty.
Piersi mnie bolą, i są bardziej jędrne? Dalej cmi w podbrzuszu i mam mdłości. Albo progesteron się rozhulał albo faktycznie Nadziejka
Wczoraj siedziałam i ciążowe wykresy analizowałam. I te nasze spadki nijak się maja do faktycznych ciąż, także proszę się nie załamywać, nie poddawać i czekamy dalej! Dopóki @ nie ma to jesteśmy w ciąży [emoji6]
Piersi mnie bolą, i są bardziej jędrne? Dalej cmi w podbrzuszu i mam mdłości. Albo progesteron się rozhulał albo faktycznie Nadziejka
Wczoraj siedziałam i ciążowe wykresy analizowałam. I te nasze spadki nijak się maja do faktycznych ciąż, także proszę się nie załamywać, nie poddawać i czekamy dalej! Dopóki @ nie ma to jesteśmy w ciąży [emoji6]
Grabcia123
Miałam dziś robić z czułością 10... Mam ich duzo liczyłam na cień cienia a wczoraj i brzuch czasami czułam i po pracy jak nigdy kość ogonowa czulam i śluz wodnisty wrócił i mam dziwne uczucie w piersiach ale pewnie to na @...dzisiejsza temp już mi wybiła ciążę z głowy.. Nie dam rady dziewczyny.. Dobrze ze mężowi cały czas mówiłam że nic z tego to chociaż on nadziei sobie nie narobilU mnie temp też mocno w dół o 0,2 st. Nawet testu nie robię.
Grabcia nie poddaj się, przecież musi się udać.
martoosia04
@martooosia04 u mnie 36,9 szyjka twarda zamknięta i wysoko, śluz jakby bardziej wodnisty.
To pięknie to wygląda. [emoji1307]
Moja szyjka też wieczorem twarda i wysoko i zamknięta. Coraz bardziej wierzę, że mogło się udać.
reklama
Podziel się: