reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A ja-tak od czapy mierze codziennie od kilku dni i dziś 37,55... Wiem że to nie jest miarodajne i nie powinno się tego analizować .Jednak biorąc pod uwagę inne odczucia to można się łudzić ze jest coś na rzeczy:D

@martooosia04 u mnie 36,9 szyjka twarda zamknięta i wysoko, śluz jakby bardziej wodnisty.
Piersi mnie bolą, i są bardziej jędrne? Dalej cmi w podbrzuszu i mam mdłości. Albo progesteron się rozhulał albo faktycznie Nadziejka
Wczoraj siedziałam i ciążowe wykresy analizowałam. I te nasze spadki nijak się maja do faktycznych ciąż, także proszę się nie załamywać, nie poddawać i czekamy dalej! Dopóki @ nie ma to jesteśmy w ciąży [emoji6]

U mnie temp też mocno w dół o 0,2 st. :( Nawet testu nie robię.
Grabcia nie poddaj się, przecież musi się udać.
Miałam dziś robić z czułością 10... Mam ich duzo liczyłam na cień cienia a wczoraj i brzuch czasami czułam i po pracy jak nigdy kość ogonowa czulam i śluz wodnisty wrócił i mam dziwne uczucie w piersiach ale pewnie to na @...dzisiejsza temp już mi wybiła ciążę z głowy.. Nie dam rady dziewczyny.. Dobrze ze mężowi cały czas mówiłam że nic z tego to chociaż on nadziei sobie nie narobil

@martooosia04 u mnie 36,9 szyjka twarda zamknięta i wysoko, śluz jakby bardziej wodnisty.
Piersi mnie bolą, i są bardziej jędrne? Dalej cmi w podbrzuszu i mam mdłości. Albo progesteron się rozhulał albo faktycznie Nadziejka
Wczoraj siedziałam i ciążowe wykresy analizowałam. I te nasze spadki nijak się maja do faktycznych ciąż, także proszę się nie załamywać, nie poddawać i czekamy dalej! Dopóki @ nie ma to jesteśmy w ciąży [emoji6]

To pięknie to wygląda. [emoji1307]
Moja szyjka też wieczorem twarda i wysoko i zamknięta. Coraz bardziej wierzę, że mogło się udać.

A u mnie szyjka wysoko(ciężko namacać) i rozpulchniona. Inaczej niż zwykle zawsze po owu opadała i była twarda.
Cały czas odczuwam brzuch,ciężki i coś tam pika i ciągnie tak po bokach w okolicach jajników.

reklama
Do góry