kredkaczarna
Fanka BB :)
Kotuu trzymamy kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie problem z oznaczeniem owulacji. Od 3 miesięcy pobieram krew pomiędzy 10-18 dc co drugi dzień. Co miesiąc jest inaczej. Wczoraj przy pobraniu już miałam tak żyły tkliwe. Choć i tak znając moje szczęście pewnie wszystko na nic
Ostatnio użyłam Rephresh i za dwa dni miałam dużo zgrudkowamego śluzu jak przy grzybicy. Ktoś tu pisał że po tych żelach złuszcza się nablonek i stąd to. Tylko że przy tym swedzialo. Globulki p/grzybiczne pomogły. Rephresh tak zadziałał?Anija- aci jel! Albo Replens uzywaj i nie bedzie grzybicy- za duzo chyba seksu u was hehe
Oj ja też tak mam. Najpierw ta pewność że bedę mieć córkę i będę się nią chwalić A potem dół że to się nigdy nie uda, że to jest niemożliwe. Kredka będzie dziewczynkaU mnie 5t4d, wizyte mam za tydzien bedzie 6t5d. Wiec zanim sie dowiem to jeszczeeee...
Caly czas sie upueram ze corka mowie do brzucha na ona, wiecie zaklinam rzeczywisyosc i ciesze sie niewidza narazie iudawaniem ze bedzie corka. Le mam momenty ze chce misie wyc i nie bede miala corki bo nie zasługuje... eh...