reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U mnie problem z oznaczeniem owulacji. Od 3 miesięcy pobieram krew pomiędzy 10-18 dc co drugi dzień. Co miesiąc jest inaczej. Wczoraj przy pobraniu już miałam tak żyły tkliwe. Choć i tak znając moje szczęście pewnie wszystko na nic

Mnie cały czas boli ale staram się nie popadać w paranoję. Choc niesamowicie mnie wkurzają jakjeszcze te insta sa takie wypieszczone i estetyczne i te słodkie różowe noworodki [emoji7]

Anija- aci jel! Albo Replens uzywaj i nie bedzie grzybicy- za duzo chyba seksu u was hehe ;)
Ostatnio użyłam Rephresh i za dwa dni miałam dużo zgrudkowamego śluzu jak przy grzybicy. Ktoś tu pisał że po tych żelach złuszcza się nablonek i stąd to. Tylko że przy tym swedzialo. Globulki p/grzybiczne pomogły. Rephresh tak zadziałał?
Seksu było 4* a te pozostałe to tylko mąż się męczył bo wymiana miała być codziennie.:D

U mnie 5t4d, wizyte mam za tydzien bedzie 6t5d. Wiec zanim sie dowiem to jeszczeeee...
Caly czas sie upueram ze corka mowie do brzucha na ona, wiecie zaklinam rzeczywisyosc i ciesze sie niewidza narazie iudawaniem ze bedzie corka. Le mam momenty ze chce misie wyc i nie bede miala corki bo nie zasługuje... eh...
Oj ja też tak mam. Najpierw ta pewność że bedę mieć córkę i będę się nią chwalić A potem dół że to się nigdy nie uda, że to jest niemożliwe. Kredka będzie dziewczynka

reklama
Do góry