reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja dopiero widzę kremowy śluz, jak pogrzebię przy szyjce. A tak to majtki suche. Nawet bez wkładki chodzę. Przynajmniej póki co.

Dziewczyny, w jakim czasie jakie badania robić? @leeleeth ty się znasz <3

Szczypiorkowa anija.82 Mamolinka90 Dlaczego tak jest że mając syna dostaje się ochy achy a dziewczynki są gorsze? Sorry ale wkurza mnie to, osobiście nigdy nie usłyszałam takiego tekstu, ale z tego co widzę tu na forum to jakaś masakra. Przynajmniej "pocieszyla" mnie moja endo ostanio mówiąc" że jestem wielka szczęściara mając dwie córeczki, (aż się zdziwiłam) mówiąc to mama synów" teraz cieszy się że ma wnuczke! Bo z mężem ma nadzieję że przyniesie im szklanke wody gdy będą starzy. Nie powiem podbudowala mnie :)
Cholera nieważne czy syn czy córka! To przecież nasze dzieci, [emoji7]

Wiecie co mi dziś mąż powiedział (a propo nie śpię już 5 noc) że na synka spałam jak zabita.. To na córkę teraz nie śpię... No kurde.. Co do śluzu.. Wnocy jeszcze mnie zalewalo teraz kleisty gest prawie sucho... Pewnie @ nadejdzie

Wiecie co mi dziś mąż powiedział (a propo nie śpię już 5 noc) że na synka spałam jak zabita.. To na córkę teraz nie śpię... No kurde.. Co do śluzu.. Wnocy jeszcze mnie zalewalo teraz kleisty gest prawie sucho... Pewnie @ nadejdzie
Kochana, jeśli i ty taki masz, to jest nas dwie. Albo obie zaciążymy, albo klops u nas. Bo i u mnie mam wrażenie, że jest sucho. Aż pogrzebałam sobie koło szyjki i jak wyciągałam palucha, to miałam na nim taki gęsty śluz kremowo-biały długi glutek jak cały palec. Poza tym sucho.

Kochana, jeśli i ty taki masz, to jest nas dwie. Albo obie zaciążymy, albo klops u nas. Bo i u mnie mam wrażenie, że jest sucho. Aż pogrzebałam sobie koło szyjki i jak wyciągałam palucha, to miałam na nim taki gęsty śluz kremowo-biały długi glutek jak cały palec. Poza tym sucho.
mnie do wczoraj zalewało..nawet mąż podczas <3 powiedział ze nigdy nie było tak mokro..a dziś sucho..szyjka wysoko prawie jak podczas owu ale zamknieta i dosc twarda i w srodku sluz gesty bialy kremowy...

mnie do wczoraj zalewało..nawet mąż podczas <3 powiedział ze nigdy nie było tak mokro..a dziś sucho..szyjka wysoko prawie jak podczas owu ale zamknieta i dosc twarda i w srodku sluz gesty bialy kremowy...

Przybij [emoji1310] mam to samo.
Stad nie wiem dlaczego testy owu ciemne, bo śluz mało płodny - w sumie gdybym nie grzebała paluchem przy szyjce to bym nie wiedziała że jest jakiś [emoji23]

reklama
Do góry