reklama
Mój wykres
Ja pierdziele ile serduszek! [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]
Ja bym padła! [emoji23][emoji23][emoji23]bardzo ładny wykres, no czekam na dalsze testowanie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Załączniki
belle81
Fanka BB :)
No piękny wykres. Temperatura wysoko ze spadkiem w 6dpo jak na implantacje.Mój wykres
Serduszkami też pięknie obstawione. Nic tylko czekać na dwie kreseczki
Na kiedy masz termin @?
Zaczekaj jeszcze-cierpliwości
martoosia04
A ja chyba mam coś ze sobą nie tak, bo dziś pik poziom 200! Wczoraj na wieczór zrobiłam i co? Też 200!
Teraz mega żałuje, że nic nie wyszło z wczorajszych [emoji173]️ zdecydowanie poprawiamy dziś. Femmometer nie pokazało owu po dzisiejszej aktualizacji testem. [emoji849]
Teraz mega żałuje, że nic nie wyszło z wczorajszych [emoji173]️ zdecydowanie poprawiamy dziś. Femmometer nie pokazało owu po dzisiejszej aktualizacji testem. [emoji849]
Załączniki
Grabcia123
Dziewczyny a czy po ewentualnej implantacji może się zrobić nagle sucho??
@Martoosia może powinnaś zrobić poziom hormonow?? Bo szczerze dziwnie to wyglada
@Martoosia może powinnaś zrobić poziom hormonow?? Bo szczerze dziwnie to wyglada
martoosia04
Zastanawiam się czy jak teraz nam nie wyjdzie to właśnie się nie wybrać na badania hormonów. Co oprócz progesteronu byście badały? TSH?
Ja miałam sucho, już nie pamietam ale kilka dni później co chwile mokro miałam. I myślałam, ze to @ wcześniej przyszła, dwa dni przed terminem zaczęły się plamienia wiec już całkiem byłam pewna, ze @ za rogiem a tu niespodzianka [emoji23]
reklama
martoosia04
Fsh, lh, prolaktyne, estradiol progesteron
Czy to obojętnie kiedy mam robic czy są jakieś konkretne dni kiedy trzeba się wybrać do labo?
Podziel się: