reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie temp odbiła w górę do 37 wiec rośnie mi Nadziejka [emoji6]
Pojawił się mleczny śluz, choć nie wiele ale za to mam ciągnięcia jak na @ i kłucia w jajnikach. To nie jest normalny objaw przed @
I jestem przeziębiona, dawno już nie miałam kataru [emoji6]

@Grabcia123 taki spadek to nie spadek, w ciąży z Emilkiem temp spadła i utrzymywała się tuż nad linia także [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@anija.82 zrób jeszcze jutro dla pewności może się ucieszysz?! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@martooosia04 dobrze, że w górę poszła. U mnie 4 dpo i skok w górę, wiec za 4 dni pierwszy test [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
@BB_Anna u mnie jakieś 6-7dpo i nie dość że temp w dół to lekko czuje podbrzusze takie delikatne skurcze...
@leeleeth coś czuję u Ciebie że będzie coś na rzeczy :) ja myślałam już jutro testowa będzie to 7 - 8dpo ale sama nie wiem... Bede obserwować temp.. A co do wykresu to mi daleko do lini podstawowej

Załączniki

• Screenshot_20180913-080054.png
    Screenshot_20180913-080054.png
    125,8 KB · Wyświetleń: 63
U mnie temp odbiła w górę do 37 wiec rośnie mi Nadziejka [emoji6]
Pojawił się mleczny śluz, choć nie wiele ale za to mam ciągnięcia jak na @ i kłucia w jajnikach. To nie jest normalny objaw przed @
I jestem przeziębiona, dawno już nie miałam kataru [emoji6]

@martooosia04 dobrze, że w górę poszła. U mnie 4 dpo i skok w górę, wiec za 4 dni pierwszy test [emoji6]

U mnie też kłucie i jakby ciągnięcie całego doku brzucha. Cieszę się, że temp. odbiła w górę. :) ale chyba spokojniejsza byłabym, gdyby już przekroczyła te 37°.

Ja prędzej niż 20.09 nie chcę testować. Mam jeden test i stresuje się na samą myśl o możliwym niepowodzeniu. Będziemy się we dwie wspierać. Może róż nam obu się trafi [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji177]

@BB_Anna u mnie jakieś 6-7dpo i nie dość że temp w dół to lekko czuje podbrzusze takie delikatne skurcze...
@leeleeth coś czuję u Ciebie że będzie coś na rzeczy :) ja myślałam już jutro testowa będzie to 7 - 8dpo ale sama nie wiem... Bede obserwować temp.. A co do wykresu to mi daleko do lini podstawowej

Jak na moje, to 7-8dpo to za wcześnie na test ciazowy. Potem niepotrzebnie się stresujemy i martwimy i latamy. Poczekaj do tych dwóch dni przed @. Wiem, że to trudne, ale po co później się stresować.
A spadek temp masz niewielki. Nie martwiłabym się nim za bardzo. Zawsze może się zdarzyć lekki spadek.

Hej:)
To dołączę się i ja do grona oczekujących.
Termin na @ wg. apki 26 ale wg mnie 23. Nie pokaże wam wykresu bo nie mierze temp ,testów owu też nie robię. Wsz, ystko własne obserwacje i znajomość własnego ciała.
Jakby nie było serduszkami obstawione mam od 4 do 15 dnia cyklu. Jak z tego nie będzie ciąży to się poddaje.
Z ciekawostek to też odczuwam dziwne ciągnięcia i pikania w podbrzuszu i to ciągle odczucie mokra tam na dole....
To co dziewczynki?-czekamy.
Zaciskam łapki za dwie kreseczki wymarzonego koloru :)

reklama
Do góry