reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Grabcia123 ale Ci pięknie temp poszła w górę! ładnie masz obstawione serduszkami wiec tak czy siak szansa jest bardzo duża.

@martoosia04 ale pogmatwane to wszystko. Może wczoraj więcej piłaś i się mocz rozcieńczył.

Ja to mam takie krótkie cykle że jak tylko skończy mi się okres to już zaczynam mieć rozciągliwy śluz. Obstawiałam u siebie owulację na 5 lub 6 września. Seksy były 4.09. Dzisiaj 6 dpo albo 5 dpo.

No jakoś wątpię że się uda.. U nas jakiś 4 dpo.. Kiedy testujesz ??

reklama
U mnie drugi test owu już jaśniutki, ale mam na koncie dwie kawy i ciut wody, więc zrobię na spokojnie jeszcze późniejszym popołudniem jeden.
Ale [emoji173]️ M. nie ominą [emoji23]

Wczoraj nawet leżałam z nogami w górze na wszelki wypadek z 10 min.

U mnie drugi test owu już jaśniutki, ale mam na koncie dwie kawy i ciut wody, więc zrobię na spokojnie jeszcze późniejszym popołudniem jeden.
Ale [emoji173]️ M. nie ominą [emoji23]

Wczoraj nawet leżałam z nogami w górze na wszelki wypadek z 10 min.
Podziwiam cię za optymizm.. Ja to już przechodzę załamanie :(

@Grabcia123 oczywiście najlepiej by było poczekac do poniedziałku (17 września) czyli 12 dpo ale nie wiem czy wytrzymam bo mam w domu testy. Wcześniej niż 11 dpo to chyba szkoda sie denerwować, chociaz niektórym wychodzi. A Ty? jakie plany?

@Grabcia123 oczywiście najlepiej by było poczekac do poniedziałku (17 września) czyli 12 dpo ale nie wiem czy wytrzymam bo mam w domu testy. Wcześniej niż 11 dpo to chyba szkoda sie denerwować, chociaz niektórym wychodzi. A Ty? jakie plany?
Ja to najchętniej bym jutro zrobiła..w planach miałam niedzielę lub poniedziałek to by było jakiejś 9-10dpo..w domu mam chyba z 10 testów ale wiem że Jestem naiwna.. Dziś rano się kiepsko czułam temp spadła ale tylko z 36.95 na 36.92 i od razu gdzieś pomyślałam że może się zagniezdza bo jajnik i podbrzusze odczuwalam..teraz zlapalam doła, opadła z sił i chyba będę czekac na @...

Ostatnia edycja:
reklama
@martoosia04 masz fajna różnice wieku między chłopcami, bawią sie razem? Jak mają na imię? Teraz z córka będzie trochę wieksza różnica wieku ;)

Tobiasz i Tomasz - co do zabawy to sa dni że sie bawią ale niestety wiecej jet tych gorszych kiedy jest kłótnia. Maja absolutnie rożne charaktery i inne zainteresowania.

Do góry