reklama
Przecież te kreski na testach zawsze z czasem bladną i po pewnym czasie znikaja, to już tak jest!!! To wcale nie znaczy,że nie jesteś w ciąży!! Jak masz się tak niecierpliwić to zrób sobie jeszcze jeden, bardziej czuły test. Będzie dobrze, zobaczysz)Kicia moze to faktycznie wina tego ze to byl zolty test..maz widzi ta blada kreseczke ale twierdzi ze to raczej nie ciaza...ja jak cos zrobie dopiero test w pon jak @ nie przyjdzie ale moj zapal ze to fasolka zmalal do 0!znowu dola podlapalam a na dodatek ta druga kreska jakby wybladla troche i sie zmniejszyla co to moze znaczyc?ze chyba sie nie udalo co??kochane ide Maje kapac i kolacje jej robic...bede pozniej
ale mam mega dola mowi wam a juz byl moment ze to faktycznie fasolki poczatki;--------(
anufifi
tęsknię...
Gosia ja nie rozumiem skąd ten dół ...pisza ci tu dziewczyny ze miały blada kreskę ...Aga miała bladziutką na niebieskim bobotescie...jesli jest to ciązą raczej jeste a nie raczej jej nie ma...a męża sie nie słuchaj ...faceci to ostatnie stworzenia na tym świecie co sie na testach znaja ....ja jakbym miała drugą bladą to bym sie raczej juz cieszyła niz dołowała....tak wczesnie przed @ nie mogła wyjść mocniejsza...poprostu NIEMOGŁA !!!!!!!!!!!!!!!! na twoim miejscu zamiast sie dołowac kupiłabym test niebieski i go zrobiła i kropka....
anufifi
tęsknię...
Gosia ...była umowa ze masz testowac pod warunkiem ze masz świadomość ze jest za wczesnie .....i że testy bedzies powtarzac zamiast sie dołowac ...
tak wiec zdecydowanie jutro powtórz test....niebieski jest cięzko kupic wiec polecam w razie braku tego kup quick viue i masz zrobic!!!!!!!!!! nie czekac i sie dołowac ...zobaczysz ..kreska bedzie mocniejsza....
tak wiec zdecydowanie jutro powtórz test....niebieski jest cięzko kupic wiec polecam w razie braku tego kup quick viue i masz zrobic!!!!!!!!!! nie czekac i sie dołowac ...zobaczysz ..kreska bedzie mocniejsza....
R
rouż
Gość
Gosiu, glowa do gory! Ja tez uwazam ze masz juz malutki powod do radosci!
Teraz czekamy do soboty na testowanko Pyszczka
A ja mam jeszcze tyyyylllleee czasu do tej chwili...To choc Waszymi testowankami sie pociesze!
Ja narazie zmykam, bo maz sie niecierpliwi i jest zazdrosny o BB
Teraz czekamy do soboty na testowanko Pyszczka
A ja mam jeszcze tyyyylllleee czasu do tej chwili...To choc Waszymi testowankami sie pociesze!
Ja narazie zmykam, bo maz sie niecierpliwi i jest zazdrosny o BB
wstałam na chwile bo mi to leżeć nie dało
ale widzę, że Anufifi Cię tu przywołuje już do porządku:-)
Gosia dokładnie, jutro powtórz test, albo idź na betke
jest wcześnie fakt, ale cieńka jest, wiele dziewczyn miało cieńkie kreseczki, jak już nawet pisałam Jarzębinka, ale po dniu, dwóch już były grubsze
więc proszę tu doła nie łapać bo
tylko testa powtórzyć:-):-):-)
ale widzę, że Anufifi Cię tu przywołuje już do porządku:-)
Gosia dokładnie, jutro powtórz test, albo idź na betke
jest wcześnie fakt, ale cieńka jest, wiele dziewczyn miało cieńkie kreseczki, jak już nawet pisałam Jarzębinka, ale po dniu, dwóch już były grubsze
więc proszę tu doła nie łapać bo
tylko testa powtórzyć:-):-):-)
anufifi
tęsknię...
OBIECAŁAM SOBIE WŁAŚNIE WIĘCEJ DO TESTOWANIA ŻADNEJ NIE NAMAWIAĆ JUŻ...
reklama
Podziel się: