reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

gosia!!! dziewczyny Kicia i anuffi maja racje zrób bobo-test niebieski on wykryw ciaze przy stezeniu 10hcg a ten zółty tylko 25hcg wiec i tak dobrze ze juz masz cieniutka kreseczke czyli na tym niebieskim juz na 100% wyjdzie druga dobrze widoczna:tak: ja tez uzywałam niebieskiego.

oki kobitki ja bede sie zwijać
miłej nocki
odezwe się jutro ;-)

reklama
Goska cholera jasna zaraz cie opiernicze!
skoro jak pisalas nie znasz sie na testach, nie znasz sie na dniach plodnych itp to posluchaj dziewczyn co ci mowia!!
nikt tu nie chce glosno mowic ze jestes w ciazy bo to za wczesnie ale maly powod do radosci juz masz - napewno nie do dolowania sie!!!
takze laska wez sie w garsc!

Anufifi mnie mozesz namawiac :tak:;-):-)

gieoska ja tez mysle ze jest ok ze jest fasolinka.zrob ten test niebieski i beda dwie mocne kreseczki

beti dziekuje kochana jestes

anufifi my tu czekamy na fotki a ty uparciuch i nic nie chcesz wkleic..daj prosze fotki niech sa nieciekawe my chcemy zobaczyc-prosze

moj mustafa wczoraj dzwonil.wylanczalam tel potem rozmawial z ercanem .pozniej ercan mi dal tel rozmawiaj z tata no i glupia wzielam telefon.to tylko powiedzial ze jest szczesliwy ze uslyszal moj glos i chcial zapytac jak mi idzie i dziecku,ze jest na delegacji i jutro bedzie w helmstedt,mi serduch juz walilo.a dzisiaj dowiedzialam sie ze nie jest na delegacji ze jet tu na miejscu i nawet sie nie pokazal.mowie wam dziewczyny jestem naiwna poszlam do tel rozmawial dwa slowka mile i bylam w skowronkach a dzisiaj jeszcze gorszy dol...juz nie mam sil..

moje dzieciaczki patrick.daniel i ercan..

Załączniki

• daniel 1296.jpg
    daniel 1296.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 40
Kiki kochana chłopaczki super:-)
a tamto na poprawę humorku dla Ciebie:-)
boziuu to gdzie on jest? i skąd wiesz, że jest na miejscu?

reklama
Kiki to gdzie on jest jak nie ma go w domu??? No tak byc to wszystko nie moze.....bidulko
anufifi kochana on nigdy nie mieszkal z nami mamy osobne mieszkania ale zawsze byl wiecej tu jak tam.ja tu jestem zarejestrowana jako matka samotna z dziecmi wiec nie mozemy razem mieszkac,ale kiedys zawsze byl a teraz go nie ma:zawstydzona/y::-:)no::zawstydzona/y::-:)szok:

Do góry