reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
zdjecia na telefonie sa zawsze mało wyrazne wiec niema co sie dziwic ze zle widac....

moze podładuj aparat i zrob zdjecie z lampą:sorry2:

a jak tez bedzie słabo widac to jutro na świetle dziennym:tak:

To na pewno wina telefonu, aparatem byloby ja widac! Wazne ze jest widoczna golym okiem, a zobaczys, z kazdym dniem hormonkow Ci przybedzie i poniedzieli beda II !

Gosia mi bobo test zolty pokazywal tylko jakby cien kreski na pierwszy rzut oka nie widoczny, zato bobo test niebieski pokazywal juz bladziutka druga kreseczke (niebieski wykrywa hcg przy mniejszym sterzeniu) .
ale widac ta druga kreske? maz tez ja widzi?
jesli tak to czekaj do poniedz bo pewnie wyjdzie druga juz ciemna.
albo jak jestes bardzo ciekawa to kup drugi ale NIEBIESKI!!!

Beti ja tez dostalam tego maila :tak::-D

reklama
Kicia moze to faktycznie wina tego ze to byl zolty test..maz widzi ta blada kreseczke ale twierdzi ze to raczej nie ciaza...ja jak cos zrobie dopiero test w pon jak @ nie przyjdzie ale moj zapal ze to fasolka zmalal do 0!znowu dola podlapalam a na dodatek ta druga kreska jakby wybladla troche i sie zmniejszyla co to moze znaczyc?ze chyba sie nie udalo co??kochane ide Maje kapac i kolacje jej robic...bede pozniej
ale mam mega dola mowi wam a juz byl moment ze to faktycznie fasolki poczatki;-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry