reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
wiecie ..ostatnio mój mąż oglądał zdjęcia na NK nasze ...tam jest takie nad morzem naszej czwórki ...patrzy na nie i mówi...."no jak nic brakuje tu jeszcze jednego robaczka " hehe ....miłe to było....

wiecie co zwariowałam przed chwilką:szok::szok::szok::szok:
pokazuje mi się,że dostałam maila...no i kawałek od kogo i temat....
patrze a tu mail od czarodziejka.....temat...wrzucilaś nasze zdjęcia???
szybkie myślenie, czarodziejka,mail , jakie zdjęcia:szok::szok::szok::szok:
a to jakaś obca czarodziejka:-):-):-):-):-)

Cześc dziewczynki...

gosienka ja Ci juz po cichutku GRATULUJE mi sie druga slaba kreseczka pokazała 4-5 dni przed okresem i tylko z dnia na dzien sie przyciemniała:tak:

Bershka a ja czekam na zdjęce Twojej dzidzi!!! obiecałaś:angry:

zobaczcie sami, gdyby nie ta Ola na końcu hehe to...:-):-):-)

Od: "czarodziejka85-20@o2.pl - przesłane przez o2.pl" <czarodziejka85-20@o2.pl>

Temat: Wrzuciłaś nasze zdjęcia????
Data: 26 lutego 2009 18:47

lekko.o2.pl - Konkurs Gdybym jeszcze ładnie wyszła, to byłoby ok.
ale wyglądam na nich zabawnie :) Możesz podmienić to zdjęcie na inne plisss?
Dzięki :)

Buźka
Ola

hej...probowalismy zrobic zdjecie testu i niestety ta druga kreska jest niewidoczna na zdjeciu nie wiem jak zrobic aby bylo ja widac...poza tym ta druga kreska jest prawie niewidoczna dla oka na zywo..wiec nie wiem co myslec??

Załączniki

• DSC00080.jpg
    DSC00080.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry