martoosia04
Fanka BB :)
Mi te księżyce sie nie zgadzają jesli idzie o płeć. Przynajmniej przy pierwszym synu. Wiec sprawdzalność 50/50 stad nie przywiązuje do nIch takiej wagi. Wole na BDM działać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Marzycielka86 ten program działa na tej samej metodzie jak kalkulator Jonasa, do którego link kiedyś dawałam ja i @martoosia04 . Co do sprawdzenia czy pokrywają Ci się daty poczęcia z płcią to musisz mi napisać właśnie rok i datę poczęcia dzieci i Ci to sprawdzę
Mi te księżyce sie nie zgadzają jesli idzie o płeć. Przynajmniej przy pierwszym synu. Wiec sprawdzalność 50/50 stad nie przywiązuje do nIch takiej wagi. Wole na BDM działać.
Domi więc tak;
1 syn 2.10.2009
2 syn 30.10.2013
3 syn 9.2.2018