reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mi te księżyce sie nie zgadzają jesli idzie o płeć. Przynajmniej przy pierwszym synu. Wiec sprawdzalność 50/50 stad nie przywiązuje do nIch takiej wagi. Wole na BDM działać.

reklama
@Marzycielka86 ten program działa na tej samej metodzie jak kalkulator Jonasa, do którego link kiedyś dawałam ja i @martoosia04 . Co do sprawdzenia czy pokrywają Ci się daty poczęcia z płcią to musisz mi napisać właśnie rok i datę poczęcia dzieci i Ci to sprawdzę ;)

@Marzycielka86 ten program działa na tej samej metodzie jak kalkulator Jonasa, do którego link kiedyś dawałam ja i @martoosia04 . Co do sprawdzenia czy pokrywają Ci się daty poczęcia z płcią to musisz mi napisać właśnie rok i datę poczęcia dzieci i Ci to sprawdzę ;)

Rok przy 1 - lipiec 2009 (dokładnie nie wiem kiedy)
Nr 2 - październik 2012

I tyle wiem [emoji23][emoji23]

Mi te księżyce sie nie zgadzają jesli idzie o płeć. Przynajmniej przy pierwszym synu. Wiec sprawdzalność 50/50 stad nie przywiązuje do nIch takiej wagi. Wole na BDM działać.

@martooosia04 ale dwa seksy starankowe to nie bdm [emoji55][emoji850]
Wg tej metody masz tylko jeden strzał w okolicy owu (2-3 dni przed) i tydzień po abstynencja.
Wiec dwa seksy pod rząd są bardziej chłopczykowe

reklama
Ja chyba teraz na corke nie mam szans, według tego kalkulatora na corke mam szanse dopiero w sierpniu 2019 a tak to sami chlopcy teraz :) i o dziwo zgadza mi sie tez z wszystkimi 3 synami kalkulator plci z tej strony
www.babygendertool.com/baby-gender-test.aspx
Screenshot_2018-08-18-12-16-14.png

Załączniki

• Screenshot_2018-08-18-12-16-14.png
    Screenshot_2018-08-18-12-16-14.png
    46,6 KB · Wyświetleń: 767
Do góry