reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochane jesteście :-D nie! Jesteście MEGA KOCHANE!!! Dajecie super wsparcie i super kopa! Kocham <3

Ale to jeszcze nie jest przesądzone. Muszę poczekać te 5 dni i będzie wiadomo co i jak. Tylko jeśli nie zaszłam, to któreś z nas pewnie bezpłodne - bez supli bez zakwaszania bez abstynencji i przytulanie w samą owu - to ciąża powinna być.
I z jednej strony cieszyłabym się jak głupia, ale z drugiej strony bym czuła, że starania od listopada z suplami, abstynencją, dietą, zakwaszaniem itd itd a tu ciąża akurat jak tego WSZYSTKIEGO nie było... Także no szanse na córeczkę byłyby serio miko ;)

reklama
Na bank wpadka stulecia z dziewczynką! :D kiedy nie chcemy i się nie staramy, zawsze wszystko najlepiej wychodzi ;) I tego ci życzę, kochana <3

@belle81 ja Biotebal brałam na włosy i faktycznie polecam go, ale na paznokcie jest coś innego, czy mogę brać ten sam co na włosy?
Ten sam co na włosy.Oryginalny Biotebal.
A jak to brałaś nie zauważyłaś poprawy stanu paznokci? Faktycznie i mnie widoczna efekty po 3 miesiącach kuracji a po pół roku było już super. Zrobiłam przerwę na miesiąc i teraz biorę znów. ;)

Ten sam co na włosy.Oryginalny Biotebal.
A jak to brałaś nie zauważyłaś poprawy stanu paznokci? Faktycznie i mnie widoczna efekty po 3 miesiącach kuracji a po pół roku było już super. Zrobiłam przerwę na miesiąc i teraz biorę znów. ;)
ja właśnie jestem w trakcie tej miesięcznej przerwy. Teraz mam znów zacząć kolejną trzymiesięczną kurację, ale czekam na wypłatę, by kupić. Póki co, wakacje nas zniszczyły finansowo, więc nawet na suple dla M. nie mam :D mam nadzieję, że w razie co samo OLE i moje SP wystarczy na córeczkę.

Was też tak te suplementy rujnuja? Nawet tego nie chce liczyć. W tym miesiącu wszystko dokupowalam. A jeszcze zwiększyłam dawkę ole i lukrecj Czekam na testy owu może zdążą.
Od wczoraj biorę lukrecj 2*750 i chyba temu tak czuję brzuch jak na owu.

Anija strasznie dużo kasy na to idzie. U mnie czerwiec miał być ostatnim miesiącem z suplementami ( wszystkie się skończyły ) bo mój mąż we wrześniu ma mieć operacje wiec chciałam żeby był „ czysty „ żadnych supli. Miałam tego powoli dość ;)

Baby girl trzymam mocno kciuki. Suplementy na pewno zmieniły coś w organizmie wiec to nie tak ze nie zrobiłaś nic. Zreszta większość dziewczyn zachodzi dopiero jak zejdą troszkę z supli i maja córy :*

Was też tak te suplementy rujnuja? Nawet tego nie chce liczyć. W tym miesiącu wszystko dokupowalam. A jeszcze zwiększyłam dawkę ole i lukrecj Czekam na testy owu może zdążą.
Od wczoraj biorę lukrecj 2*750 i chyba temu tak czuję brzuch jak na owu.
Daj spokój. Masakra jakaś! Ja teraz czekam na wypłatę, bo lukrecja u mnie w większym op. z SOLGAR to cena ok. 73 zł (!!!) , dobrze, że szyszka chmielu to tylko ok. 8 zł :D Ale znając życie, jedno kupię, to i drugie się skończy :D

Kochane jesteście :-D nie! Jesteście MEGA KOCHANE!!! Dajecie super wsparcie i super kopa! Kocham <3

Ale to jeszcze nie jest przesądzone. Muszę poczekać te 5 dni i będzie wiadomo co i jak. Tylko jeśli nie zaszłam, to któreś z nas pewnie bezpłodne - bez supli bez zakwaszania bez abstynencji i przytulanie w samą owu - to ciąża powinna być.
I z jednej strony cieszyłabym się jak głupia, ale z drugiej strony bym czuła, że starania od listopada z suplami, abstynencją, dietą, zakwaszaniem itd itd a tu ciąża akurat jak tego WSZYSTKIEGO nie było... Także no szanse na córeczkę byłyby serio miko ;)

Ja przy dwóch córkach nawet nie słyszałam. O suplach które wpływają na płeć tak więc obalam teorie jakoby są pomocne :D trzymam kciuki za brokaty i róże !:D

Screenshot_20180730-220638.png
Dziś znalazłam rodzinkę Barbie - wiele komentarzy że dyskryminacja bo same dziewczynki w rodzinie :D
I tak sobie myślę czy tylko ja widzę na rękach mamy chłopca i jestem przekonana że w brzuchu też chłopak ?! Hahaha :D
Zaczynam przekładać moje marzenia na lalkowa barbie hmmm chyba muszę nabyć taki komplet !:D

Załączniki

• Screenshot_20180730-220638.png
    Screenshot_20180730-220638.png
    959,3 KB · Wyświetleń: 625
reklama
Do góry