reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A+E biore na wzmocnienie paznokci bo mam tak kiepskie i miękkie że szok.
To skoro tej żurawiny potrzeba tak duzo, to jaką polecacie? Wole tabletki niż cokolwiek kwaśnego pić.
@martoosia04 na paznokcie polecam Ci Biotebal. Dla mnie bomba. Brałam to na wypadajace włosy ale to paznokcie zrobiły się po nim mega :D Zawsze miałam kruche i łamliwe a teraz są idealne,żadnych zadziorków ;)

reklama
Belle szczerze wątpię ale potwierdzenie będzie pewnie w sierpniu/ wrześniu :)
Mam troszkę czasu do marca żeby się przyzwyczaić :D
Potwierdzenie będzie jak przywitasz maluszka na świecie. Ale taka nasza natura że wolimy nastawić się na "gorszą" opcję żeby potem nie było rozczarowania i może żeby tak nie bolało.

reklama
A ja chyba zaliczyłam wpadkę stulecia.
Cykl chyba faktycznie nie był bezowulacyjny - tylko owu przesunęła się o 10 dni. Najlepsze jest to, że idealnie w tę owu były przytulanki bez zabezpieczenia, bo myślałam, że już dawno po zawodach. I poorawka następnego dnia... W dodatku mąż był bez abstynencji, bez supli (no bo owu 10 dni wcześniej powinna być), także wpadka stulecia, to ja... Jestem 5 dni po tej późnej owu, wczoraj/dzisiaj powinien być okres, a temperatura wysoko.

Na bank wpadka stulecia z dziewczynką! :D kiedy nie chcemy i się nie staramy, zawsze wszystko najlepiej wychodzi ;) I tego ci życzę, kochana <3

@belle81 ja Biotebal brałam na włosy i faktycznie polecam go, ale na paznokcie jest coś innego, czy mogę brać ten sam co na włosy?

Do góry