reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jestem po usg prenatalnym :) dzidzia wygląda na zdrowa to najważniejsze. Ma 5,85 cm :) i najprawdopodobniej jest to kolejna dziewczynka :) lekkie uklucie jest, ale najważniejsze, że zdrowa :)

Uuuu jak ja Cię doskonale rozumiem... Człowiek się cieszy że dziecko zdrowe bo to najważniejsze ale jednak gdzieś tam pika taki żal i rozgoryczenie pt 'no jakim kurde cudem ?!' ... U nas też w 12 i 4 był nib płaski i chłosta podnieść się nie chciał wrrr...
U nas 2ga dziewczynka tak?:)

Martoosia- malo mg z zurawiny ona ma Cie 'zakwasic od srodka', ja bralam.50.000mg, i dziewczyny starajace sie o róz biora od 40 do 60 tysiecy mg, po co ci wit c? Wit d +k? A+e?

Justyna-kurde , corka faktyko! Kciuki mocne zeby sie podnioslo ale ze zdjecia tez bym powiedziala.ze krolewna

Luisa-kiedy masz jakies usg:)?

Belle-oby sie pozytywnie rozwineło ha :))

Miciurka pod koniec sierpnia mam dopiero prenatalne będzie 13 tydzień wiec już idealnie na ocenę nuba o ile trafi mi się kumaty lekarz który w ogóle podejmie temat :D

reklama
Martoosia- malo mg z zurawiny ona ma Cie 'zakwasic od srodka', ja bralam.50.000mg, i dziewczyny starajace sie o róz biora od 40 do 60 tysiecy mg, po co ci wit c? Wit d +k? A+e?

Justyna-kurde , corka faktyko! Kciuki mocne zeby sie podnioslo ale ze zdjecia tez bym powiedziala.ze krolewna

Luisa-kiedy masz jakies usg:)?

Belle-oby sie pozytywnie rozwineło ha :))

A+E biore na wzmocnienie paznokci bo mam tak kiepskie i miękkie że szok.
To skoro tej żurawiny potrzeba tak duzo, to jaką polecacie? Wole tabletki niż cokolwiek kwaśnego pić.

Do góry