reklama
belle81
Fanka BB :)
Ja teżCzekamy <3
szczypiorkowa12345
Jestem po usg prenatalnym dzidzia wygląda na zdrowa to najważniejsze. Ma 5,85 cm i najprawdopodobniej jest to kolejna dziewczynka lekkie uklucie jest, ale najważniejsze, że zdrowa
Uuuu jak ja Cię doskonale rozumiem... Człowiek się cieszy że dziecko zdrowe bo to najważniejsze ale jednak gdzieś tam pika taki żal i rozgoryczenie pt 'no jakim kurde cudem ?!' ... U nas też w 12 i 4 był nib płaski i chłosta podnieść się nie chciał wrrr...
U nas 2ga dziewczynka tak?
szczypiorkowa12345
Justyna ah ile ja bym dała z takie słowa na usg!!! Ja na pewno usłyszę ooo chcecie znac płeć? Zobaczcie tu jest siusiak. Eh hahaha
Wiesz ile ja bym dała usłyszeć na USG - albo nawet przy porodzie hahaha - drodzy Państwo gratuluję syna!
martoosia04
Hahaha jakby nam się udało tak wszystkim ładnie zajść, to może umówmy się jakoś do jednego szpitala i zamieńmy dzieciaki [emoji23] każda szczęśliwa będzie [emoji23][emoji23][emoji23]
mihasiaaa
Hehehe dobreHahaha jakby nam się udało tak wszystkim ładnie zajść, to może umówmy się jakoś do jednego szpitala i zamieńmy dzieciaki [emoji23] każda szczęśliwa będzie [emoji23][emoji23][emoji23]
Martoosia- malo mg z zurawiny ona ma Cie 'zakwasic od srodka', ja bralam.50.000mg, i dziewczyny starajace sie o róz biora od 40 do 60 tysiecy mg, po co ci wit c? Wit d +k? A+e?
Justyna-kurde , corka faktyko! Kciuki mocne zeby sie podnioslo ale ze zdjecia tez bym powiedziala.ze krolewna
Luisa-kiedy masz jakies usg?
Belle-oby sie pozytywnie rozwineło ha )
Justyna-kurde , corka faktyko! Kciuki mocne zeby sie podnioslo ale ze zdjecia tez bym powiedziala.ze krolewna
reklama
martoosia04
Martoosia- malo mg z zurawiny ona ma Cie 'zakwasic od srodka', ja bralam.50.000mg, i dziewczyny starajace sie o róz biora od 40 do 60 tysiecy mg, po co ci wit c? Wit d +k? A+e?
A+E biore na wzmocnienie paznokci bo mam tak kiepskie i miękkie że szok.
To skoro tej żurawiny potrzeba tak duzo, to jaką polecacie? Wole tabletki niż cokolwiek kwaśnego pić.
Podziel się: