reklama
belle81
Fanka BB :)
Ja teżCzekamy <3
szczypiorkowa12345
Jestem po usg prenatalnymdzidzia wygląda na zdrowa to najważniejsze. Ma 5,85 cm
i najprawdopodobniej jest to kolejna dziewczynka
lekkie uklucie jest, ale najważniejsze, że zdrowa
![]()
Uuuu jak ja Cię doskonale rozumiem... Człowiek się cieszy że dziecko zdrowe bo to najważniejsze ale jednak gdzieś tam pika taki żal i rozgoryczenie pt 'no jakim kurde cudem ?!' ... U nas też w 12 i 4 był nib płaski i chłosta podnieść się nie chciał wrrr...
U nas 2ga dziewczynka tak?
szczypiorkowa12345
Justyna ah ile ja bym dała z takie słowa na usg!!! Ja na pewno usłyszę ooo chcecie znac płeć? Zobaczcie tu jest siusiak. Eh hahaha
Wiesz ile ja bym dała usłyszeć na USG - albo nawet przy porodzie hahaha
martoosia04
Hahaha jakby nam się udało tak wszystkim ładnie zajść, to może umówmy się jakoś do jednego szpitala i zamieńmy dzieciaki [emoji23] każda szczęśliwa będzie [emoji23][emoji23][emoji23]
mihasiaaa
Hehehe dobreHahaha jakby nam się udało tak wszystkim ładnie zajść, to może umówmy się jakoś do jednego szpitala i zamieńmy dzieciaki [emoji23] każda szczęśliwa będzie [emoji23][emoji23][emoji23]
Martoosia- malo mg z zurawiny ona ma Cie 'zakwasic od srodka', ja bralam.50.000mg, i dziewczyny starajace sie o róz biora od 40 do 60 tysiecy mg, po co ci wit c? Wit d +k? A+e?
Justyna-kurde , corka faktyko! Kciuki mocne zeby sie podnioslo ale ze zdjecia tez bym powiedziala.ze krolewna
Luisa-kiedy masz jakies usg
?
Belle-oby sie pozytywnie rozwineło ha
)
Justyna-kurde , corka faktyko! Kciuki mocne zeby sie podnioslo ale ze zdjecia tez bym powiedziala.ze krolewna
Luisa-kiedy masz jakies usg
Belle-oby sie pozytywnie rozwineło ha
reklama
martoosia04
Martoosia- malo mg z zurawiny ona ma Cie 'zakwasic od srodka', ja bralam.50.000mg, i dziewczyny starajace sie o róz biora od 40 do 60 tysiecy mg, po co ci wit c? Wit d +k? A+e?
Luisa-kiedy masz jakies usg?
Belle-oby sie pozytywnie rozwineło ha)
A+E biore na wzmocnienie paznokci bo mam tak kiepskie i miękkie że szok.
To skoro tej żurawiny potrzeba tak duzo, to jaką polecacie? Wole tabletki niż cokolwiek kwaśnego pić.
Podziel się: