reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tak, powiedziała, że nub bardziej płaski. Oczywiście dodała, że to jeszcze nic pewnego. Chociaż powiedziała, że rzadko się myli, bo na 100 usg, które robi miesięcznie nie sprawdziło się w 2 przypadkach ;)

Jest dzisiaj 12+0 wg OM :)

Tak, powiedziała, że nub bardziej płaski. Oczywiście dodała, że to jeszcze nic pewnego. Chociaż powiedziała, że rzadko się myli, bo na 100 usg, które robi miesięcznie nie sprawdziło się w 2 przypadkach ;)

Jest dzisiaj 12+0 wg OM :)
Do 13 tyg ma prawo się podnieść, także nadzieja umiera ostatnia. Jeny jakie to niesprawiedliwe, ja bym dała wiele, zeby nub był płaski a Ty żeby się podniósł...

Baby girl- tak, 1 dc to owulki,oboje LR

Leeleeth- ja bym dawala OLE 3 tabsy po 500mg, chyba mu starczy zebys nie przedobrzyła, Ole widzialam ze ktoras brala ale czy to jak kolwiek pomaga jesli chodzi o kobietę pojecia nie mam nawet,bo to nie jest takie common zeby stosowac u kobiet,

Grabcia-odstawiaj odstawiaj !trzeba zrobić wszystko co sie moze na plec a co bedzie to bedzie, a akurat wapn i magnez nie dziala zbytnio, wszedzie gdzie czytalam to właśnie odeszli bo duzo failsow, ja tez bralam magnez i wapn z 2 na starania dziewczynkowe wg starej metody [emoji23]

Martoosia- , zdania podzielone nt. Czy mozna mieszac czy nie,Atomic nie poleca za to widze ze na forum staraniowym wszelakie mixy leca, z clo i wszystkimi ziołami, a ile dajesz mezowi mg zurawiny? Sama bierzesz tez? 2 tabletki nie zaszkodza, tylko sie nie bierze jesli ktos naprawde ma problemy cisnieniowe itp. Albo jakieś problemy ze zdrowiem powazniejsze, ja mezowi dawalam 10 tys mg.zurawiny , 1 Ole, Lukrecje i szyszke ale teraz bym mu dala 2tabl Ole,plus cala reszta a szyszke 1tabl. dalej , a sama bralam.50tys mg zurawiny,

Grabcia- kurcze moze progesteron powinnas zbadac?? moze owu byla a z prog.problem? Ja bym spr.,Jak ja nie mialam.owulacji to mialam takie zęby na wykresie tylko gora dol,

Mi tak lukrecja wlasnie zrobila mega nisko temp i nie moge jej brac,

Justyna-pokaz nuba, w 12 tyg jest plaski zawsze takze zawsze dziewczynka- dopiero po 12 sie unosi i mam nadzieje ze sie uniesie u Ciebie :)! Super ze dzidziol zdrowy, przypomnij mi swoje starania!

reklama
@Miciur-ka muszę iść na badania bo same widzicie po wykresie co się dzieje a pierś rzeczywiście urosła wylatuje mi że stanika otoczka znacznie powiększona w drugiej piersi to samo tylko delikatnie mniejsza jest więc coś z hormonami... :(

Do góry