martoosia04
Fanka BB :)
@Miciur-ka pomożesz w tej kwestii? Ty się chyba najbardziej znasz na lekach i ich zestawianiu. Z czym tej LR nie można?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Miciur-ka pomożesz w tej kwestii? Ty się chyba najbardziej znasz na lekach i ich zestawianiu. Z czym tej LR nie można?
tak, tak, pomyliło mi się. o OLE chodziło.Chyba nie o lr chodzi tylko ole
Gratulacje zdrowej dzidzi to najważniejsze. A co Ci lekarz, zasugerował dziewczynkę? W którym tyg dzisiaj jesteś?Jestem po usg prenatalnym dzidzia wygląda na zdrowa to najważniejsze. Ma 5,85 cm i najprawdopodobniej jest to kolejna dziewczynka lekkie uklucie jest, ale najważniejsze, że zdrowa
Do 13 tyg ma prawo się podnieść, także nadzieja umiera ostatnia. Jeny jakie to niesprawiedliwe, ja bym dała wiele, zeby nub był płaski a Ty żeby się podniósł...Tak, powiedziała, że nub bardziej płaski. Oczywiście dodała, że to jeszcze nic pewnego. Chociaż powiedziała, że rzadko się myli, bo na 100 usg, które robi miesięcznie nie sprawdziło się w 2 przypadkach
Jest dzisiaj 12+0 wg OM