reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
My mamy lukrecje 750, narazie po jednej bierzemy ale mężowi zwieksze do 2, sobie jeszcze nie wiem, ole też to mocniejsze 750 jedna mu daje i planowałam od 8 dc zwiększyć do 2.
Leeleeth rozdzielilas w czasie te porcje?

Mam jeszcze żurawine z firmy apteo biore 4, mężowi też jedną dwie podrzucę, tylko coś mi się kojarzy ze z ole nie powinno się tego brać bo krew bardzo rozrzedza.

Ja mam takie pudełeczka na tabletki z podziałem na dni tygodnia i mojemu i sobie szykuję na każdy dzień tygodnia i tylko pilnuję by znikało [emoji6] na szczęście nie marudzi jakoś.

Muszę się wybrać w końcu po LR ale tak mi się nie chce że szok.

Wiecie, przeczytałam teraz o tej Lukrecji i ona głownie na jelita działa - tam na błonę czy coś. To gdzie tu związek z tymi plemnikami babskimi?

Ostatnia edycja:
Wiem dziewczyny ze żurawiny nie można brać chyba z Ole? Nie wiem musicie sprawdaic albo z lukrecja bo to rozrzedza krew!! Suple supłami ale zdrowy rozsądek najważniejszy

reklama
Do góry