U mnie dzisiaj 1dc.... ale bardzo się nie nastawiałam więc jest ok no i zamówiłam lukrecją i ole więc będziemy działać ja też bym chciała taką wpadkę dziewczynkową znalazłam dziś czterolistną koniczynkę i napis z Tymbarka " spełni się..."
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
I my czekamy na @ jestem pewna że owu nie było.. Temp spada jest niżej niż w I fazie A szkoda bo mezus jak wrócił zobaczył piersi i mówi... "o Boże będzie dzidziuś" fakt urosła mi jedna pierś nie mówiąc już o brodawce..
martoosia04
Mój dostaje combo 2xLR 2xOLE plus 1xżurawina i 1xkwas foliowy. Myślicie żeby SP też mu dawać?
I czytałam, żeby wlasnie brać to do czasu owu.
I czytałam, żeby wlasnie brać to do czasu owu.
martoosia04
Sp chyba tylko dla kobiet[emoji848]
Jezu! Jak mi sie to miesza w głowie [emoji23][emoji85]
Jeszcze mu nie daję, ale jeśli to mogłoby pomóc... [emoji23][emoji23][emoji23] na bank nafaszeruję go tymi OLE.
To ile tego im dajecie?
Jeszcze mu nie daję, ale jeśli to mogłoby pomóc... [emoji23][emoji23][emoji23] na bank nafaszeruję go tymi OLE.
To ile tego im dajecie?
Mój dostał 4 [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ja kupiłam te słabsze wiec lecimy na ilość,
Grabcia123
anija.82
Bierzesz lukrecje może to po niej. Ja tak miałam w poprzednim cyklu.I my czekamy na @ jestem pewna że owu nie było.. Temp spada jest niżej niż w I fazie A szkoda bo mezus jak wrócił zobaczył piersi i mówi... "o Boże będzie dzidziuś" fakt urosła mi jedna pierś nie mówiąc już o brodawce..
Co to Sp chyba coś ominęłam?
reklama
Grabcia123
W tym nie brałam bo miało nie być starań... Sama nie wiem co myśleć..
Podziel się: