reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie dzisiaj 1dc.... :sad: ale bardzo się nie nastawiałam więc jest ok ;) no i zamówiłam lukrecją i ole więc będziemy działać ;) ja też bym chciała taką wpadkę dziewczynkową :) znalazłam dziś czterolistną koniczynkę i napis z Tymbarka " spełni się..."

reklama
I my czekamy na @ :( jestem pewna że owu nie było.. Temp spada jest niżej niż w I fazie :( A szkoda bo mezus jak wrócił zobaczył piersi i mówi... "o Boże będzie dzidziuś" fakt urosła mi jedna pierś nie mówiąc już o brodawce..

Dziewczyny spójrzcie proszę.. Wg was też nie było owulacji?? Niby na początku temp rosła teraz spadła... W cyklach bezowulacyjnych jakie miałam temp od razu była nisko bez wzrostu...

Załączniki

• IMG_20180801_075033.png
    IMG_20180801_075033.png
    29,3 KB · Wyświetleń: 58
I my czekamy na @ :( jestem pewna że owu nie było.. Temp spada jest niżej niż w I fazie :( A szkoda bo mezus jak wrócił zobaczył piersi i mówi... "o Boże będzie dzidziuś" fakt urosła mi jedna pierś nie mówiąc już o brodawce..
Bierzesz lukrecje może to po niej. Ja tak miałam w poprzednim cyklu.

Co to Sp chyba coś ominęłam?

reklama
Do góry