reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Chyba nie wytrzymam do terminu @ ale temp nisko i to mi daje pewność że fasolki nie maGrabciu, ja też za każdym razem bym wolała, zrobić test dopiero po spozniajacym się okresie. Czy ktoras z Was zaliczyła wpadkę? Jakie to muszą być emocje podczas robienia testu...
martoosia04
Ja z pierwszym synem zaliczyłam wpadkę. Skapnęłam sie po tygodniu spozniajacego sie testu.
mihasiaaa
Ale z niej szczesciara...Mihasia była tu taka Ana które zaliczyła wpadkę na dodatek z córcia. Hmmm fart level hard
Kurcze jestem ciekawa czy u nas zaskoczy a macie jakis kllultor johnasa? Bo szukam w google i nic nie moge znalwzc
Ja kiedyś dawałam linka do stronki gdzie facet zamieścił narzędzie do wyliczenia własnych dni księżycowych
Poszukajcie [emoji23]
U mnie w tym miesiącu mniej więcej sie pokryje [emoji6]
Ale z niej szczesciara...
Ale nawet nie wiesz jak panikowała [emoji23][emoji23][emoji23]
A finał finałów ustrzeliła [emoji7]
Tez bym tak chciała [emoji16]
martoosia04
Ach ach jak ja bym chciała tak strzelać dowolnie w cyklu i w końcu ustrzelić ciąże z dziewczynką [emoji173]️
Grabcia- pisalam gdzies wczesniej , do kogos innego , nie bierz przy staraniach na dziewczynke magnezu ani wapnia, bo od tego sie odeszlo bylo duzo nieudanych sways,
Za to moge wam.napisac ze liczba sukcesow rosnie na Licorice root to jest jakby nowe zastosowanie tego w staraniach a aktualnie statystyka wyglada tak, 26 udanych na 30, z braniem LR przez kobiete , lub obojga (2tabl, kobieta i 3 tabl facet(450mg)
Mam nadzieje ze Ci sie uda ! Powodzonka, :*
Za to moge wam.napisac ze liczba sukcesow rosnie na Licorice root to jest jakby nowe zastosowanie tego w staraniach a aktualnie statystyka wyglada tak, 26 udanych na 30, z braniem LR przez kobiete , lub obojga (2tabl, kobieta i 3 tabl facet(450mg)
Mam nadzieje ze Ci sie uda ! Powodzonka, :*
reklama
Grabcia123
Ooo @Miciur-ka dzięki!! Od razu odstawiam...
Podziel się: