reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja z pierwszym synem tez wpadka, z drugim długie starania i tez dręczenie się testami, aż odpuściłam nie Miałam testów i olałam sprawę i dopiero wyszło wiec tez po terminie @

Kurcze jestem ciekawa czy u nas zaskoczy‍♀️ a macie jakis kllultor johnasa? Bo szukam w google i nic nie moge znalwzc

Ja kiedyś dawałam linka do stronki gdzie facet zamieścił narzędzie do wyliczenia własnych dni księżycowych
Poszukajcie [emoji23]
U mnie w tym miesiącu mniej więcej sie pokryje [emoji6]

Ale z niej szczesciara... :)

Ale nawet nie wiesz jak panikowała [emoji23][emoji23][emoji23]
A finał finałów ustrzeliła [emoji7]
Tez bym tak chciała [emoji16]

Grabcia- pisalam gdzies wczesniej , do kogos innego , nie bierz przy staraniach na dziewczynke magnezu ani wapnia, bo od tego sie odeszlo bylo duzo nieudanych sways,

Za to moge wam.napisac ze liczba sukcesow rosnie na Licorice root to jest jakby nowe zastosowanie tego w staraniach a aktualnie statystyka wyglada tak, 26 udanych na 30, z braniem LR przez kobiete , lub obojga (2tabl, kobieta i 3 tabl facet(450mg)

Mam nadzieje ze Ci sie uda ! Powodzonka, :*

Miciurka a w jakich dniach cyklu brać ma kobieta tę lukrecję? Od 1dc do owu? Facet to samo? :)

Luisa, bardzo się cieszę, że widziałaś serduszko :D dziopka będzie na bank, bo musi nam statystyki podnieść. Tak samo u mihasi :D

reklama
Do góry