reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martoosia- normalna dawke sie bierze i 400 jest juz 100% zapotrzebowania, wiec nie ma potrzeby brac 800 bo to nie jest dziewczynkowe tylko zdrowe na płod a mega duze dawki folicu juz po kilka tys. Biora Kobiety ktore staraja sie miec ciaze mnogą , LR - tak to lukrecja, koniecznie dodaj Olive leaf extract bo to super zmienia % plemnikow na szale dziewczynkowa wiec why not ;)

A pokaz sklad tej lukrecji z tylu, ale jak ma 250 to tak musisz wybrac tyle zeby bylo dla Ciebie 900mg

Dla mnie 900mg a dla M. ? Tyle samo? A tych saw palmetto i Ole to po ile? I te wszystkie do owu czy cały czas?

reklama
Dziewczyny, dziś 12dpo, na teście cień, pojawił sie o czasie i nie zniknął [emoji16]
Czekam do jutra, temp dalej taka sobie [emoji23]
Ale cykl śmieszny!
@Grabcia123 nie załamuj sie, ja mam Emilka z 7dniowego odstępu. Piec dni po ostatnich seksach byłam na monitoringu i jajo było jeszcze nie pęknięte, tez miałam załamke a widzisz Niuniek sie urodził [emoji8]
Będzie dobrze

Dla mnie 900mg a dla M. ? Tyle samo? A tych saw palmetto i Ole to po ile? I te wszystkie do owu czy cały czas?

Mega to zakręcone, nie? Niby wszystko ogarniasz, a tu nagle nie wiesz co i jak [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Do owu Sp i ole, ale nie pamietam dawek, ja ole dawałam po jednej tabletce, teraz będzie combo, 2xLR, 2xchmiel, 2xOle

Mega to zakręcone, nie? Niby wszystko ogarniasz, a tu nagle nie wiesz co i jak [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Do owu Sp i ole, ale nie pamietam dawek, ja ole dawałam po jednej tabletce, teraz będzie combo, 2xLR, 2xchmiel, 2xOle

Żebyś wiedziała! [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja chyba też zrobię mu takie combo jak ty. Wszystko po 2.

Żebyś wiedziała! [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja chyba też zrobię mu takie combo jak ty. Wszystko po 2.

Jeszcze ten Inozytol (inofem)2xsaszetka przez cały cykl,
I ja biore ten kwas foliowy 800mg, mam takie akurat tabsy wiec biore [emoji57]
I ja biore ten vitex (niepokalanek) do owu 1tabletke.

Jak odczuliscie wczorajsza pełnie? U mnie komplet miał problemy ze spaniem a dziś mam ekipę wyjców i jeczydel [emoji30]

@Domi33 witaj! Ja stricte faz księżyc sie nie trzymam ale mam wyliczone terminy i liczę, ze sie pokryją z moim cyklem [emoji14]

Mnie ciekawi, czy to się pokrywa jakoś te fazy [emoji848][emoji848][emoji848] u mnie ani trochę. Pokazuje ten kalendarz owu w czasie, kiedy za dzień czy dwa miałam @ więc kiepsko u mnie się to pokrywa :/

Martoosia- dla Ciebie 900mg, dla.meza 1350mg LR do owu,, saw palmetto nie polece, a OLE - 1500mg dziennie tez do owu twojej,

Leeleeth- jak tam wykres wyglada?
Dobrze ze vitex bierzesz to dziewczynkowe :)

Ja nie odczułam pelni dzieci tez nie , chcialam obserwowac ale chmury :/ , wyjcow wspolczuje :)

Martoosia- dla Ciebie 900mg, dla.meza 1350mg LR do owu,, saw palmetto nie polece, a OLE - 1500mg dziennie tez do owu twojej,

Leeleeth- jak tam wykres wyglada?
Dobrze ze vitex bierzesz to dziewczynkowe :)

Ja nie odczułam pelni dzieci tez nie , chcialam obserwowac ale chmury :/ , wyjcow wspolczuje :)

Wykres taki sobie
IMG_6677.JPG

Załączniki

• IMG_6677.JPG
    IMG_6677.JPG
    159,7 KB · Wyświetleń: 241
reklama
Dziewczyny, dziś 12dpo, na teście cień, pojawił sie o czasie i nie zniknął [emoji16]
Czekam do jutra, temp dalej taka sobie [emoji23]
Ale cykl śmieszny!
@Grabcia123 nie załamuj sie, ja mam Emilka z 7dniowego odstępu. Piec dni po ostatnich seksach byłam na monitoringu i jajo było jeszcze nie pęknięte, tez miałam załamke a widzisz Niuniek sie urodził [emoji8]
Będzie dobrze

Hahaha będzie baba! Jak takie dramaty już odwala na starcie to będzie baba! :D jeju tak baaaardzo Ci tego życzę! Zdrowej silnej dzieopki - na konto mojego Igora niech będzie u Was to tutu i brokatu !!!

Do góry