reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martoosia- normalna dawke sie bierze i 400 jest juz 100% zapotrzebowania, wiec nie ma potrzeby brac 800 bo to nie jest dziewczynkowe tylko zdrowe na płod a mega duze dawki folicu juz po kilka tys. Biora Kobiety ktore staraja sie miec ciaze mnogą , LR - tak to lukrecja, koniecznie dodaj Olive leaf extract bo to super zmienia % plemnikow na szale dziewczynkowa wiec why not ;)

A pokaz sklad tej lukrecji z tylu, ale jak ma 250 to tak musisz wybrac tyle zeby bylo dla Ciebie 900mg

Dla mnie 900mg a dla M. ? Tyle samo? A tych saw palmetto i Ole to po ile? I te wszystkie do owu czy cały czas?

reklama
Dziewczyny, dziś 12dpo, na teście cień, pojawił sie o czasie i nie zniknął [emoji16]
Czekam do jutra, temp dalej taka sobie [emoji23]
Ale cykl śmieszny!
@Grabcia123 nie załamuj sie, ja mam Emilka z 7dniowego odstępu. Piec dni po ostatnich seksach byłam na monitoringu i jajo było jeszcze nie pęknięte, tez miałam załamke a widzisz Niuniek sie urodził [emoji8]
Będzie dobrze

Dla mnie 900mg a dla M. ? Tyle samo? A tych saw palmetto i Ole to po ile? I te wszystkie do owu czy cały czas?

Mega to zakręcone, nie? Niby wszystko ogarniasz, a tu nagle nie wiesz co i jak [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Do owu Sp i ole, ale nie pamietam dawek, ja ole dawałam po jednej tabletce, teraz będzie combo, 2xLR, 2xchmiel, 2xOle

Mega to zakręcone, nie? Niby wszystko ogarniasz, a tu nagle nie wiesz co i jak [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Do owu Sp i ole, ale nie pamietam dawek, ja ole dawałam po jednej tabletce, teraz będzie combo, 2xLR, 2xchmiel, 2xOle

Żebyś wiedziała! [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja chyba też zrobię mu takie combo jak ty. Wszystko po 2.

Żebyś wiedziała! [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja chyba też zrobię mu takie combo jak ty. Wszystko po 2.

Jeszcze ten Inozytol (inofem)2xsaszetka przez cały cykl,
I ja biore ten kwas foliowy 800mg, mam takie akurat tabsy wiec biore [emoji57]
I ja biore ten vitex (niepokalanek) do owu 1tabletke.

Jak odczuliscie wczorajsza pełnie? U mnie komplet miał problemy ze spaniem a dziś mam ekipę wyjców i jeczydel [emoji30]

@Domi33 witaj! Ja stricte faz księżyc sie nie trzymam ale mam wyliczone terminy i liczę, ze sie pokryją z moim cyklem [emoji14]

Mnie ciekawi, czy to się pokrywa jakoś te fazy [emoji848][emoji848][emoji848] u mnie ani trochę. Pokazuje ten kalendarz owu w czasie, kiedy za dzień czy dwa miałam @ więc kiepsko u mnie się to pokrywa :/

Martoosia- dla Ciebie 900mg, dla.meza 1350mg LR do owu,, saw palmetto nie polece, a OLE - 1500mg dziennie tez do owu twojej,

Leeleeth- jak tam wykres wyglada?
Dobrze ze vitex bierzesz to dziewczynkowe :)

Ja nie odczułam pelni dzieci tez nie , chcialam obserwowac ale chmury :/ , wyjcow wspolczuje :)

Martoosia- dla Ciebie 900mg, dla.meza 1350mg LR do owu,, saw palmetto nie polece, a OLE - 1500mg dziennie tez do owu twojej,

Leeleeth- jak tam wykres wyglada?
Dobrze ze vitex bierzesz to dziewczynkowe :)

Ja nie odczułam pelni dzieci tez nie , chcialam obserwowac ale chmury :/ , wyjcow wspolczuje :)

Wykres taki sobie
IMG_6677.JPG

Załączniki

• IMG_6677.JPG
    IMG_6677.JPG
    159,7 KB · Wyświetleń: 249
reklama
Dziewczyny, dziś 12dpo, na teście cień, pojawił sie o czasie i nie zniknął [emoji16]
Czekam do jutra, temp dalej taka sobie [emoji23]
Ale cykl śmieszny!
@Grabcia123 nie załamuj sie, ja mam Emilka z 7dniowego odstępu. Piec dni po ostatnich seksach byłam na monitoringu i jajo było jeszcze nie pęknięte, tez miałam załamke a widzisz Niuniek sie urodził [emoji8]
Będzie dobrze

Hahaha będzie baba! Jak takie dramaty już odwala na starcie to będzie baba! :D jeju tak baaaardzo Ci tego życzę! Zdrowej silnej dzieopki - na konto mojego Igora niech będzie u Was to tutu i brokatu !!!

Do góry