reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobrze, ze mnie nie spotkała. Jeszcze by mi powiedziała ze ósma będzie dziewczynka i co? Ha ha ha

A swoją droga co chwile nagle widzę piękne różowe sukienusie. Łaaaa szczypiorkowa zamieńmy się zakupami. Bo ja od tylu lat ciagle trampeczki, jeansy , koszule i inne szorty :p

reklama
Dobrze, ze mnie nie spotkała. Jeszcze by mi powiedziała ze ósma będzie dziewczynka i co? Ha ha ha

A swoją droga co chwile nagle widzę piękne różowe sukienusie. Łaaaa szczypiorkowa zamieńmy się zakupami. Bo ja od tylu lat ciagle trampeczki, jeansy , koszule i inne szorty :p

Wiesz, że mam to samo. Już tyle rzeczy widziałam idealnych dla dziewczynki, że oszaleję, jak bede miała znów syna [emoji23]

Haha :D chętnie :D
Chociaż Tera w h&m promocje na sukienki za 16.99 więc przeżyje :D

Ja nawet nie rzucam okiem na te piękne sukienusie. Czuje głęboko w sercu, ze ja swoją szansę na tutu z brokatem straciłam, więc wole nie dobijac się jeszcze bardziej.

Mihasia ja tez tak czuje a to przeczucie w sumie graniczące z pewnością. Z taka, ze mam ochotę nawet nie pytać o płeć i urodzić niespodziankę - ale ja już swoje wiem :p

Mihasia ja tez tak czuje a to przeczucie w sumie graniczące z pewnością. Z taka, ze mam ochotę nawet nie pytać o płeć i urodzić niespodziankę - ale ja już swoje wiem :p
Hehehe ja jednak wole wiedzieć przed porodem, chociaż jak w poprzedniej ciąży niemoglam się doczekać poznania płci, tak teraz jakoś mi się nie śpieszy ;)

Ja się nie moge doczekać, aż dowiem się jakiej płci jest dzidziuś :) ja mam przeczucia, że będzie chłopiec, ale oczywiście może być inaczej ;) ważne, żeby było zdrowe :)

reklama
Do góry