reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Grabcia123 my zaczelismy starania już miesiąc temu na różowo bo niebiesko już mamy:) Ale ostatnie przytulanie było daleko od owulki i nic z tego nie wyszło.. dlatego teraz idziemy na żywioł i jak nam będzie dana córcia to będzie. A Ty o jaka fasolkę sie starasz? To będzie twoje pierwsze bobo?;)

Martoosia-paski ph musisz kupicspr. Ph na dziewczynkę ma.byc 4- 4.5 , wiec mozna pol tubki kilka dni przed owu, nastepne pol tubki , z dzien przed owu, spr. Przed stosunkiem ph w razie co obnizyc na palec np. No i z 20min po pilnowac co 2 -3 ph az do 2 dpo, jesli rephresh za malo obnizy to replens lub acijel na dobitke,

Ja mam wizytę w poniedziałek ale to za wcześnie by widzieć serduszko, ale idę bo gin kazał ;) ale jestem dobrej myśli ogólnie. Czuje ze będzie wszystko dobrze :)

@Luisa2018 super przeczucie ! Na pewno tak będzie!!
@Wymarzona C ja już mam synka ma 18msc ciąża ciężka bardzo oooo a staraliśmy się 4 lata.. Teraz na różowo bym bardzo chciała tym bardziej że to może być moja ostatnia ciąża no i lekarz nawet 2 stwierdzili że w ciąży z inną płcią może obejść się bez problemów z pierwszej ciąży... Więc u nas i bardzooo na różowo bym chciała.. Ale ostatnio chyba dojrzałam i poprostu chce zajść nie czekać kolejnych kilka lat jeszcze utrudniać sobie i kombinować z odstepami od owu... Nie mam na to czasu

Wg moich pasków z dzisiejszego pomiaru na owu, to już po zabawie. Owu była chyba wczoraj albo i nawet przedwczoraj. Dziś testy z DOmowego Laboratorium jakieś jaśniejsze. Jeśli jutro znów bedzie jasny, to chyba ten repHresh kupiony nie w porę.

Ale pik lh czyli pozytywny test owu występuje przed owulacja. Wiec testy mogą jaśnieć , bo pik lh był np wczoraj, przedwczoraj
Kiedy uzylas tego represh ze za późno ?

Ostatnia edycja:
reklama
Ale pik lh czyli pozytywny test owu występuje przed owulacja. Wiec testy mogą jaśnieć , bo pik lh był np wczoraj, przedwczoraj
Kiedy uzylas tego represh ze za późno ?

Dopiero wczoraj przyszedł a wg pasków owu była przedwczoraj. Z reszta [emoji173]️ było trzy dni temu.. jakby owu była dziś - nie wiem czy plemniki tyle wytrzymają :) dziś mam dzień negatywnych myśli więc czuję, że i ten cykl pójdzie na marne.

Do góry