Grabcia123
Fanka BB :)
Ale wam kochane zazdroszcze (ale tak pozytywnie ) tych badan oczekiwania..to taki piękny czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny czas, ale dla mnie też bardzo stresujacy. Zawsze bardzo się denerwuje przed każdą wizytą. Na Ciebie kochana też przyjdzie pora. Dziewczynki teraz z innej beczki. Co ile tygodni macie wizytę u swoich lekarzy? W pierwszej ciąży chodziłam do dwóch lekarzy i ciagle mialam robione usg i bylam spokojna. Teraz nie mam czasu chodzic az do dwóch i wybralam tylko jedną doktor i teraz mam wizyty co 4/5 tygodni, wydaje mi się to strasznie długo.Ale wam kochane zazdroszcze (ale tak pozytywnie ) tych badan oczekiwania..to taki piękny czas
Ja od samego początku chodziłam co 2tyg. I na każdej wizycie mialam robione usg.Ale to była ciąża po stracie w 28tc dlatego byłam przewrażliwiona.Piękny czas, ale dla mnie też bardzo stresujacy. Zawsze bardzo się denerwuje przed każdą wizytą. Na Ciebie kochana też przyjdzie pora. Dziewczynki teraz z innej beczki. Co ile tygodni macie wizytę u swoich lekarzy? W pierwszej ciąży chodziłam do dwóch lekarzy i ciagle mialam robione usg i bylam spokojna. Teraz nie mam czasu chodzic az do dwóch i wybralam tylko jedną doktor i teraz mam wizyty co 4/5 tygodni, wydaje mi się to strasznie długo.
Dziewczyny nie chce smęcić ale nie wydaje wam się że gdyby dane było nam. to upragnione dziecię to nie byłoby tak choć za drugim razem? a nie tworzenie dzieci 'do skutku' 'do trzech razy sztuka', 'za czwartym to już na pewno musi sie udac' albo 'z rachunku prawdopodobnienstwa jest to nie możliwe aby nie wyszlo' [emoji58]?
I tak jak przeglądam inne fora to dziewczyny tam nie poruszają tematu płci, nie pragną innej czy coś... tylko mnie to bezsensu interesuje...
Gratulacje Na ktorego masz date porodu?Byłam dzisiaj na wizycie. Bobo ma 1,5 cm i widać było rączki i nóżki
Zobacz załącznik 873788