reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tez strasznie podoba mi sie imie Nadia,Natasza, a z meskich chcialam kiedys emila,antos tes jest spoko jakos dla malego chlopca mysle ze super pasuje...tylko jak taki antos bedzie mial nascie lat to moze miec pretensje do rodzicow ze mu takie starodowne imie dali:p

reklama
Gosia pewnie że będzie pasować :tak: Kurcze dopiero zauwazyłam Twoje zaproszenie do przyjaciół, ja to jestem....heh, ale już zaakceptowałam ;-)

No własnie Beti to jeszcze zalezy czy Gaspar pasuje do nazwiska.
:)
Moja córcia ma też dość oryginalnie - Liwia

Co do imion, wazne aby komponowało sie z nazwiskiem. Mi sie podobaj rosyjskie imiona, mojemu mezowi nie. Dla chlopca chcialam Eryka, a mam Maciusia, dla dziweczynki podoba mi sie Amelia i Maja :)

Pyszczek oj gapa jestes chyba od wczoraj popoludnia je masz:p
Xavi-jak chcecie bardzo dokladnie zobaczyc swojego bobasa to idzcie na usg 3d ono jest 3wymiarowe i wszystko dokladnie lekarz sprawdza....jak juz pisalam do 6mca u mnie byl chlopiec a potem nagle dziewczynka hehe...wiec u was nic nie jest przesadzone...niech zona sie nie stresuje tym ze lekarz powiedzial ze babeczka bedzie bo to sie jeszcze moze zmienic:-) glowa do gory:)

royannka ja mam Maje i bardzo duzo Mai jest teraz:-)jedni znajomi w czerwcu beda miec maje jednak znajoma mc temu urodzila Maje i jeszcze jedna rok temu tez Maja,na placu zabaw mamy z 2maje wiec jak moja corka pojdzie do przedszkola te co druga babeczka Maja bedzie...a to imie wymyslil moj maz z polaczenia naszych imion MAlgorzata i JAkub-mialo byc oryginalnie a wyszlo inaczej...teraz w serialach duzo Mai jest dlatego taka plaga jest hehe

Xavi niech się te Wasze dziecię nie wstydzi i pokaże rodzicom co tam ma:-):-) bo ja już też bardzo ciekawa jestem:-):-):-)ja dopiero planuje tego mojego chłopa:-):-):-)
narazie jestem na antybiotykach i mam trochę cykora, a dwa u mnie to trochę skomplikowane, bo nie mam jajka od kilku msc i dooopa:-):-)ale biorę Bronka...o właśnie czas na niego:-):-), który ma mi pomóc zbić prolaktynę, bo mam za wysoką i dać jajko, po którym będę mogła mieć dziecię:-)już się doczekać nie mogę:-):-)

Pyszczku kurczę powiem Ci, że grypsko swoją drogą, ale ja mam takie kołowrotki to chyba przez Bronka, właśnie muszę go wziążć :crazy: jak tak będę się czuła dalej, bo dawka zwiększona będzie niedługo, to od poniedziałku znowu do pracy nei pójdę

Gosia pasuje:tak::-):-):-) moja koleżanka ma antka i jest prześlicznym chłopczykiem:-):-):-)

Anufifi a Ty bunt dziś??!! gdzie jesteś?

reklama
Do góry