reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

royannka obys miala racje...troche za szybko zatestowalam...
Beti niezle to bylo:p
Pyszczek ja nie mam tyle cierpliwosci co ty hehe:p ale poczekam do poniedzialku spoko...weekendy mi zawsze szybko mijaja wiec niebede miala czasu myslec o tym...ale jeszcze dzis i jutro praca bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

reklama
Po długim seksie młody chłopak wyciąga się na brzuchu, wyciąga papierosa ze spodni i szuka zapalniczki. Nie może znaleźć, więc pyta dziewczynę czy ma jakąś.
- Może jakaś jest w górnej szufladzie?! - odpowiedziała.
Otworzył szufladę w szafce przy łóżku i znalazł pudełko leżące wprost na oprawionej w ramkę fotografii jakiegoś mężczyzny.
- To Twój mąż? - zapytał nerwowo.
- Nie, głupku - odpowiedziała przytulając się do niego.
- Twój chłopak?
- Nie, skąd - odpowiedziała przygryzając jego ucho.
- No to kto? - zapytał zdezorientowany chłopak.
Dziewczyna odpowiedziała spokojnie:
- To ja przed operacją.

Lekcja przyrody, dzieci uczą się jak mają zachowywać się w górach podczas burzy.
Pani pyta Jasia:
- Jasiu, co zrobisz kiedy będzie burza w górach?
- Położę się na ziemi, żeby pioruny myślały, że już nie żyję.

Na budowie Kowalski lata w te i z powrotem z pustą taczką. Widząc to kierownik, pyta:
- Co tak z tą pustą taczką latacie?
- Panie kierowniku - mówi Kowalski - taki zapie....
, że nie ma kiedy załadować.

Pyszczku w sumie dawno tej reklamy nie widziałam:-):-) ale to coś było, jak dwie koleżanki siedzą, a mąż zapodaje kawe, ale zapomniałam jak ona się nazywa

Beti to ja chyba tej reklamy nigdy nie widziałm, serio :-D Albo nie pamiętam. A Ty w ogóle jak się dzisiaj czujesz?? Lepiej?

Gosia no widzisz, weekend szybko zleci,a po weekendzie dwie kreseczki!!! :-)

spoko dowcipy,
Beti ja kojarze to reklame kawa sie nazywa nikorek tak??
Gaspel mi podchodzi imieniem amerykanskim:p skad wzielas takie imie??napewno orginalne...
ja jakbym miala synka to antos by sie nazywal chyba...a corka Kaja...bo juz mam Maja i siostra Kaja hehe:-):-):-):-)

Gaspar fajnie! :-) Oryginalnie i tajemniczo! :tak: Zależy tylko czy do nazwiska pasuje, bo różne są nazwiska ;-) A Ty Beti tak chciałabyś synka nazwać?? Mnie się podoba :-)

Pyszczku jak by był chłopczyk to właśnie Gaspar:-):-) mi się podoba :-):-) a nazwisko wiesz jakie mam:-):-) trochę dziwnie brzmi co nie?:-):-):-)
Gosia no właśnie Nicoret:-):-):-)

reklama
Beti my idziemy na kolejne USG gdzieś za miesić więc moze wtedy lekarz coś powie o płci i zobaczymy.
Jeśli nam się udało - a cały czas żyję tą nadzieją - to powinno być widac już chłopaka bo to będzie około 21-22 tygodnia.
No chyba że wstydliwa dziecinka i nie da się pooglądać - :)
A ty już Beti masz coś w brzuszku czy dopiero planujesz tego chłopa??
A Gaspar całkiem fajne imię - :)

Ostatnia edycja:
Do góry