reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witaj Beti1975!!!
Żona czuję się dobrze chociaz ma czasami bóle głowy (to też podobno objaw na chłopaka). Ale ostatnio troszkęzaczyna watpić czy nam wyszło z tym chłopakiem bo jej koleżance lekarz już w 12 tyg. powiedział że chłopak i się sprawdziło.
A mojej żonie ostanio powiedział że raczej dziewczyna( 17 tydzień wg USG).
Ale objawy ma raczej na chłopaka bo całkiem inaczej przechodzi ciążę niż z pierwszym dzieckiem - nasza córcią - :)
Ja tam ciągle licze ze nam wyszło i że to lekarz się myli a my mamy dobre przeczucia - :)

reklama
kurczę, a ja tak kawusie lubię i jakoś nie wyobrażam sobie poranku bez niej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
powiemy dziewczyną,że to ziołowa:-D:-D:-):-):-) hehe to nie będą na nas krzyczeć:-):-):-):-)

Royanka moich dziewczyn jak za długo w domku nie ma to tak jakoś cicho i głucho, jak są to czasem mam ochote za uszy i przez okno:-D:-D:-D:-):-) tak dają w kość:-):-) ale jak ich nie ma to jakaś taka cisza nienaturalna i już chce , żeby wróciły:-):-)

Beti no czasem tak się robi, że nakładają się posty. A ja często swoje edytuje, bo jak chcę szybko napisać i wysłać, to zawsze jakieś literówki popełniam :-D
Ja kawusię też lubię, chociaż nie muszę od niej zaczynac poranka, raczej tak w ciągu dnia lubię sobie czasem wypić, dla smaku :-) a dziewczyny nam Inkę proponują. Kurcze ja to Inki nie piłam nie wiem ile lat już :-D
Gosia albo na betke, albo czekaj do terminu @ i wtedy
Royanna widzisz jak Macius tęskni za rodzicami ...muu... super :tak: ja jeszcze nie znam tego uczucia ale może niedługo poznam :-)
Xavi Witaj! Mam nadzieję że ud Wam się upragniony chłopczyk :tak: Pozdrawiam!

Xavi ja też mam nadzieję, że lekarz się myli:tak::-)
bo jak widzisz na suwaczkach mam dwie laski w domu i teraz chłopa mi trza:-):-):-):-) i jeśli serduszkowaliście dzień po owu, to będzie jednak znak, że ja też tak muszę:-):-):-)
no i pewnie trzeba wierzyć:tak:, szkoda,żenie byliście na monitoringu wtedy była by pewność na 100%,że to było po owu

Beti odpuszcze sobie bete..nie chce robic sobie znowu nadzieji...co ma byc to bedzie poczekam na poniedzialku...
ale wiecie dziewczyny ta druga kreska jest prawie niewidoczna i to mnie martwi...
royannka a Ty jak robilas test ostatnio to nawet takiej bladziutkiej niewidocznej kresuni nie bylo??
Beti ale kawusie zapodalas hehe poprawila mi humor troche i chetnie ja bym wypila...
a jak sie pije capuccino to tez wplywa na plodnosc??
xavi_27 uwazam ze za bardzo sie przejmujecie plcia...jak ma byc chlopiec to wyjdzie na nastepnym usg jak dziewczynka to tez wyjdzie...wazne zebybylo zdrowe...teraz juz nic nie zmienicie...ja jakos nie wieze w jakies przesady na chlopca to jest tak a na dziewcyznke to sie czujesz inaczej
Nadal mam dola BETI daj cos na poprawe humoru...
anufifi nie ma a miala dac zdjecia antresoli i wloskow...NIE UCIEKNIESZ OD NAS:)DAWAJ ZDJECIA:)

ooo kochana a ile ja czasu inki nie piłam:-):-)
ale chyba trzeba będzie zakupić:tak::-) jest jeszcze ta co reklamują z cykorią:-) ale ona nie wiem , czy ma tam kofeinę czy jest tylko z cykorią:-)

Gosiu coś na poprawę humorku:-):-):-):-)

W zakonie siostra przełożona zbiera wszystkie zakonnice i mówi:
- Wczoraj stało sie coś strasznego - na naszym terenie znaleziono prezerwatywę!
Wszystkie:
- O mój Boże!
A jedna:
- Hihihi.
Przełożona:
- Ale to jeszcze nie wszystko - ta prezerwatywa była zużyta!
Wszystkie:
- O mój Boże!
A jedna:
- Hihihi.
Przełożona:
- Ale teraz najgorsze - ta prezerwatywa była pęknięta!
Wszystkie:
- Hihihi.
A jedna:
- O mój Boże!

Ja już nie pamiętam jak Inka smakuje :-D I nie wiedziałam że jest jakaś z cykorią! Chyba inne reklamy oglądam , heheh..;-)
Gosia nie denerwuj się, zobacz ile jeszcze dni do terminu @, tak jak napisałas do Xavi'ego - teraz już nic nie zmienisz, możesz tylko czekać, naprawdę :tak: trzymam kciuki żeby się udało.

Gosiu, u mnie dzien przed terminem @ nic na tescie nie bylo!!! A u Ciebie kilka dni jeszcze brakuje do @ a kreseczka choc bladzudka ale jest!!! Z kazdym dniem bedzie silniesza! Musimy tylko wierzyc, ze sie utrzyma a @ nie przyjdzie!!! Gosiu, to naprawde dobrze zwiastuje!!!

reklama
Hahahhahahahha...:-D:-D:-D dobre Beti :tak:
A ja się wczoraj dowiedziałam że brzdąc mojej kuzynki będzie miał na imię Beniamin, czy Benjamin ( heh, nawet nie wiem jak to się pisze :) Spoko imię, nie?

Do góry