reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosia!
Przywoluje Cie do porzadku!!!
Nie stersuj sie!!! Nie doluj sie!!!
W poniedzialek bedziesz juz wiedziec, a teraz glowa do gory!!!

reklama
Gieosia proszę mi się tu nie dołowaćbo klapsiora wdoope dam:-p:-p:-p:-):-):-) będzie druga jak nic, tylko żdziebeczko poczekaj:-):-)

Pyszczku no to chyba plame dałam, bo po wczorajszym to ja myślałam, że już wszystkie się mamy hehe:-):-):-)

Xavi no tak chłopak potrzebny musowo:-):-)jak same dziurki w rodzinie, to później trzeba mieć z kim na piwko wyjść:-):-):-)a na 3d może się zapiszcie, myślę, że warto poczekać, no i pamiątka w postaci takiego zdjęcia:-):-)ja tam będę szła:-):-)

Czarodziejko kochana, zawsze można wypić drugą:-):-)jak się czujecie, jak Maciuś?:-)

Bershka co znaczy , że się z pracy zwalniasz?, ale jak tak kiepsko się czułaś to wybaczam ten brak foto:-p:-):-) czyżby Cię grypsko łapało?

Beti pyszniutka herbatka, dziękuje dobra kobieto.Chyba raczej się zwolnię.

Gosiu, w pracy jestem :-( ale coś czuję, ze dzisiaj długo nie popracuję

Dzięki Pyszczek, może innym razem wymyślę inną herbatkę, taką którą Ty będziesz miała ;-) np. zieloną

Ależ Wy macie problem, zeby chłopa zrobić :-D Dziewczyny ja i Anufifi jesteśmy żywym przykładem tego, że na faceta codziennie i do bólu :-) chłop jak murowany. Na bank a nie tam jakieś obliczenia owulki :tak::-D:no:

DOBRA Beti juz nie bede...no chyba ze anufifi przyjdzie i bedzie chciala podyskutowac o moim tescie...babeczki obyscie mialy racje ze ta druga kreska mi sie pojawi...
wlasnie na poprawe ogladam sobie wozeczki dla bobaskow:p
ale ja szurnieta jestem haha:-)

Pyszczek priv
Bershka proszę Cię bardzo:-), aż tak źle tam się dzieje, może lepiej idź na zwolnienie, zawsze to jakieś pieniążki są

Gosiu Kochana a nie pamiętasz jak ja pisałam o II kresce słabej 3 dni przed @ ? :tak:
parę dni później była już mocna i wyraźniejsza niż testowa.

reklama
Bershka nagadaj jej, bo nic nie rozumie:-p:-p:-):-):-) cały czas jej mówimy, że to już to:-):-)(ale jeszcze tak po cichu:-):-) )
Gosia daj link na wózeczki:-)

Do góry