reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziendoberek!

gie-oska
, nie lap dola! Ta cieniutka krecha moze sie jeszcze zmienic w wyrazna kreche!!! Sa na to szanse! Ja w poprzednim cyklu 2 dni przed @ nie mialam nawet bladziudkiej drugiej kreseczki :( Nosek do gory, poki nie ma @ jest szansa!!!

A Wszystkim dobrego dnia!

reklama
Gosia jak jest druga slabiutka kreseczka to swietny znak!!!
jest jeszcze wczesnie wiec druga mocna napewno nie wyjdzie!
nie zalamuj sie kochana!!! ja bym sie bardziej cieszyla niz zalamywala :)
wklej zdjecie testu! widac cos bedzie na zdjeciu???

reszte przeczytam pozniej!
tak tylko na minutke wpadlam...

royannka ale ta druga kreska prawie niewidoczna jest..nie wiem co mnie podkusilo do testu...jeszcze maz mnie ochrzanil ze nie mam na co kasy widawac;-(postaram sie po pracy test wklepic bo aparat w domku...
ale jak napisalam wczesniej ta druga sie chyba pojawila dlatego ze za duzo siusiu wlalam;-(mozliwe to ze jak sie za duzo nasiusia to mimo ze ciazy nie ma pojawi sie prawie niewidoczna kreska??

mozliwe to ze jak sie za duzo nasiusia to mimo ze ciazy nie ma pojawi sie prawie niewidoczna kreska??

nie słyszałam o takim przypadku:no:, wydaje mi sie to niemozliwe aby siuski tak falszowaly wynik...

Slyszalam, ze testy moga falszowac wynik ale raczej w druga str, tzn nie pokazac kreseczki a ciaza moze byc:tak:. Wydaje mi sie, ze masz duze szanse na fasolke:-) tylko musimy mocno trzymac kciuki ab:-) porzadnie sie zagniezdzila i aby @ nie przyszla:tak:! Badz dobrej mysli, nie doluj sie:-D

gie-oska raczej to niemożliwe że jak za dużo nasiusałaś to wyszła druga kreska :no: bo przecież druga kreska wykazuje obecność gonatropiny, a jak nie ma kreski to hormonu brak lub jego poziom jst za niski. Więc jeśli w ogole się pojawiła to raczej dobry znak :tak: ale i tak jeszcze wczśnie. Skoro @ powinnaś dostać w poniedziałek, to jeszcze całe 4 dni, albo 5. Niektórym dziewczynom pozytywne testy nie wychodzą w terminie @! Zależy od stężenia hormonu. Dlatego najlepszym jes badanie krwi. Ale ja myślę że nie ma co się dołować jeszcze. Zrób test w pon w terminie @ i będziesz wiedziała. Tak jak ja ;-)

hej słońca:-):-):-) i witam jedno słonko płci męskiej:-D:-D:-):-):-)
Gieosia proszę się mi tu od rana nie załamywać bo to jeszcze nic nie znaczy,parząc na zdjątka innych testerek to właśnie tak się zaczynało od jednej normalnej i drugiej cieniutkiej:tak::tak: ja się nie mylę i dobrze pamiętam to chyba tak miała nasza Jarzębinka szkoda , że jej nie ma, no właśnie kochana co u Ciebie?jak się czujesz?, jak fasolka?, odezwij się do nas!!:-):-):-)
także Gosiu, głowa do góry jeszcze nic straconego:tak::-):-):-)

Royanna witaj kochana i miłego dzionka, a gdzie już zwiałaś?:-p:-):-):-):-)

Kicia a Ty to dlaczego tylko na minutkę?:-p:-):-):-)

Xavi ta dziewczynka po owu, to tylko tutaj wg naszych obserwacji:-) dwie nasze dziewczynki, zafasolkowały po owu i wyszła dziewczynka:-), nie pamiętam dokładnie kto to był, ale jak Anufifi przyjdzie to powie:-) jak żonka się czuje?:-):-)

edit: Pyszczku witaj kochana, nałożyłyśmy się z postami :-)

a ja zapraszam na poranna kawusie:-):-)

Ostatnia edycja:
Zapomniałam się łanie przywitać, Cześć Dziewczyny! :-)
Ja też życzę wszystkim miłego czwartku :tak:

Anufifi, Beti, Ptasiorek, Royanna, Kicia, Kiki, Bershka, gie-oska i wszystkie dziewczyny pozdrawiam ciepło! ;-)

Beti ale kawkę zapodałaś!!! :-D:-D:-D Mniam.....my tu o kawusi, a mnie dziewczyny ostatnio opieprzyły i mam kawy nie pić , bo to wpływa negatywnie na płodność,a poza tym taka jak ja piję czyli rozpuszczalna, to czysta chemia podobno...:szok: i weź tu bądź mądrym

Pyszczku nałożyłyśmy się ale już się poprawiłam i edytowałam posta:-):-):-) witaj jeszcze raz:-):-)
a ja myślę, że Gosia to na betke powinna iść:tak::-):-)

reklama
Betti, jestem :) jak zwykle zalatwiam sprawy sluzbowe w domku:wściekła/y:

Ale u nas piekny dzien sie zanosi, wiec zaraz ugotuje juz obiad, zrobie zmowienia towaru do pracy, posprzatam i okolo 12tej wybede z domku wykorzystujac ze mojego malego smyka nadal nie ma w domku. Ale juz za nim tesknie:-(. Mama do mnie wczoraj dzwonila, ze Macius juz tesknic zaczyna bo powiedz:-(ial wieczorkiem tak do siebie: przyjada kiedys do mnie...:-(Az sie poplakalam!!!

A ta kawka bardzo apetycznie wyglada:-D

Do góry