reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

DZiewczyny jestem w szoku...
wczoraj w dniu spodziewanej @ dostałam okres. Ale jednak trwał on jeden dzień po prostu. Nie dało mi to spokoju zrobiłam test i jest słabiutka kreseczka....
wczoraj był 10dpo ( ja mam fazę lutealna 10 dni ) wiec dzisiaj jest 11 dpo ... chyba wczoraj byla implantacja stad to plamienie.
Luisa gratulacje ogromne :)

reklama
Mihasia u nas było tak:

Mąż lukrecja szyszki i Ole
Popijał szklankę dziennie mleka sojowego
Z kofeiny nie rezygnowaliśmy

Jadł mniej mięsa więcej warzyw

Ja
Clo 3-7
Inofem od ok 2,5 miesiąca dokładnie nie pamietam teraz leciał 3 miesiąc
Zurawina witamina C
Duuuuzo sportu
Schudłam ok 13-14 kg
Skąpe miesiączki mi się pojawiły
Dieta Le ale jadłam słodkości, zaczęłam podjadać ito wiec im bliżej godziny 0 tym bardziej pozwalałam sobie na małe co nie co
Piłam dużo coli light niestety od dawna
Ograniczyłam mięso + jadłam więcej warzyw

Na początku cyklu wyskoczyła mi opryszczka duża plus przeziębienie, atak alergii,
Nie sądziłam ze coś z tego wyjdzie

Owu miałam w 18dc mniej więcej pol represh dałam w okolicach 7dc a potem tą połówkę rozdzielan tyle co na palec. Ale nie pilnowałem pH nie wiem jakie Miama co mi się rzuciła w oczy tubka to dałam troszeczkę na palec.

Stosowaliśmy króliczki i ciagle karmie piersią.

Dodam ze to był nasz ostatni miesiąc z suplementami ( bierzemy od lutego ) obiecałam sobie ze jak nie wyjdzie w tym cyklu to zostaje tylko przy inofem clo a mąż Ole

Mihasia u nas było tak:

Ja
Clo 3-7
Zurawina witamina C
Duuuuzo sportu
Schudłam ok 13-14 kg
Dieta Le ale jadłam słodkości, zaczęłam podjadać ito wiec im bliżej godziny 0 tym bardziej pozwalałam sobie na małe co nie co

Na początku cyklu wyskoczyła mi opryszczka duża plus przeziębienie, atak alergii,

Owu miałam w 18dc mniej więcej pol represh dałam w okolicach 7dc a potem tą połówkę rozdzielan tyle co na palec. Ale nie pilnowałem pH nie wiem jakie Miama co mi się rzuciła w oczy tubka to dałam troszeczkę na palec.

Dodam ze to był nasz ostatni miesiąc z suplementami ( bierzemy od lutego ) obiecałam sobie ze jak nie wyjdzie w tym cyklu to zostaje tylko przy inofem clo a mąż Ole
Super plan, z tego musi być dziewczynka :)

reklama
Mihasia u nas było tak:

Ja
Clo 3-7
Zurawina witamina C
Duuuuzo sportu
Schudłam ok 13-14 kg

Po pierwsze gratuluję II kresek [emoji173]️ super, że się udało.

Co to „Ole”?
Czym się zakwaszałaś? RepHresh?

Do góry