reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak represh, na cały cykl jedna tubka zużyta.

A Ole to liście gaju oliwnego jakoś tak dla faceta poprawia ponoć jakości nasienia ( niby przez in vitro faceci maja )

reklama
Na twoim miejscu kupiłabym ewentualnie abiofem. Ale to nie dziala tak samo. Zobaczę ile mi zostało chyba 3 tubki. Ale poczekam na serduszko i wizytę u gin :)

@Marzycielka86 u nas znowu totalny chaos, Witus znowu chory, gorączka 40st nie wiem już na co diagnozować i gdzie sie udac po poradę [emoji53]
U nas staranka zawieszone, czekamy na lepszy moment [emoji6]
Co u Ciebie Kochana?

@Luisa2018 gratuluje kreseczek! I trochę zazdroszczę
Niech rośnie pięknie co sie zasiało [emoji1307][emoji8]

Dziewczyny ja mam rephresh do oddania i replens jeśli chcecie [emoji6]

Luisa gratki! Ale supcio zazdroszcze ze sie udalo!
Ja w czerwcu sobie pofolgowalam z dieta :( fajnie by bylo jakby sie udalo tez nam w tym cyklu . A kroliczki przerywany czy za kazdym razem donkonca? Wiesz kiedy mialas owu? Robilas moze testy?

Mihasiaaa tam mam dwóch synkow :)

@Marzycielka86 u nas znowu totalny chaos, Witus znowu chory, gorączka 40st nie wiem już na co diagnozować i gdzie sie udac po poradę [emoji53]
U nas staranka zawieszone, czekamy na lepszy moment [emoji6]
Co u Ciebie Kochana?

@Luisa2018 gratuluje kreseczek! I trochę zazdroszczę
Niech rośnie pięknie co sie zasiało [emoji1307][emoji8]

Dziewczyny ja mam rephresh do oddania i replens jeśli chcecie [emoji6]

Jeśli mi nie wyjdzie w tym cyklu to się uśmiecham juz teraz na kolejny, ok?

reklama
Do góry