reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak represh, na cały cykl jedna tubka zużyta.

A Ole to liście gaju oliwnego jakoś tak dla faceta poprawia ponoć jakości nasienia ( niby przez in vitro faceci maja )

reklama
Na twoim miejscu kupiłabym ewentualnie abiofem. Ale to nie dziala tak samo. Zobaczę ile mi zostało chyba 3 tubki. Ale poczekam na serduszko i wizytę u gin :)

@Marzycielka86 u nas znowu totalny chaos, Witus znowu chory, gorączka 40st nie wiem już na co diagnozować i gdzie sie udac po poradę [emoji53]
U nas staranka zawieszone, czekamy na lepszy moment [emoji6]
Co u Ciebie Kochana?

@Luisa2018 gratuluje kreseczek! I trochę zazdroszczę
Niech rośnie pięknie co sie zasiało [emoji1307][emoji8]

Dziewczyny ja mam rephresh do oddania i replens jeśli chcecie [emoji6]

Luisa gratki! Ale supcio zazdroszcze ze sie udalo!
Ja w czerwcu sobie pofolgowalam z dieta :( fajnie by bylo jakby sie udalo tez nam w tym cyklu . A kroliczki przerywany czy za kazdym razem donkonca? Wiesz kiedy mialas owu? Robilas moze testy?

Mihasiaaa tam mam dwóch synkow :)

@Marzycielka86 u nas znowu totalny chaos, Witus znowu chory, gorączka 40st nie wiem już na co diagnozować i gdzie sie udac po poradę [emoji53]
U nas staranka zawieszone, czekamy na lepszy moment [emoji6]
Co u Ciebie Kochana?

@Luisa2018 gratuluje kreseczek! I trochę zazdroszczę
Niech rośnie pięknie co sie zasiało [emoji1307][emoji8]

Dziewczyny ja mam rephresh do oddania i replens jeśli chcecie [emoji6]

Jeśli mi nie wyjdzie w tym cyklu to się uśmiecham juz teraz na kolejny, ok?

reklama
Do góry