reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mi nawet clo nie przyspieszylo. Ale teraz biore z vitexem zobaczymy. Najgorzej ze moj maz pracyje zmianowo jak mu wypadnie i nieidzie wszystkiego zaplanowac

Dziękuje dziewczyny to teraz czekam
W napięciu. To cykl z clo wiec zalezaloby mi by zajść w ciąże:)

Ja brałam clo 3-7 i niestety nic a nic mi nie przyspieszyło. Za to mięta opóźniła wszystko ;-)

Grabcia ja czekam na zielone światło od gin na starania i do dzieła, nie planuje nie wyliczam nic a nic nie myślę robić w kierunku planowania, Po prostu teraz będzie na luzie i z przyjemnością :)
Dziś na mszy św w naszej parafii były 2 chrzty z czego 1 dziecko miało takie imię jak nasz aniołek i oczywiście łzy w oczach momentalnie i to cholerne uczucie...
Próbuje sobie "wmówić" ze Bóg wie co robi i nie chce naszego cierpienia i dla tego tak się stało abyśmy później nie cierpieli jeszcze bardziej.

A u mnie dziś spadek temp. Do 36.61 wiec @ idzie. W weekend wyjeżdżam wiec mogłaby juz przyjść... skoro musi. Choć śluz nadal kremowy i gęsty.

Kochane podpowiedzcie mi, kiedy zaczynacie z mierzeniem owu? Zamówiłam sobie mały zapas pasków do mierzenia owu, a że bede to robiła pierwszy raz, to chciałabym wiedzieć kiedy najlepiej zacząć. Od razu po skończonym @?

@Marzycielka86 tule mocno!! Ja trochę się wyciszylam i odpuszczam odstępy od owu.. O synka walczyłam 4 lata mimo młodego wieku.. Teraz mąż w delegacjach..beda króliczki ważne żebym zaszła.. Owszem że względu na moje przejścia i szanse że jeśli będzie dziewczynka że będzie teraz lepiej bardzo bym chciała róż... Ale nie chce sobie dodatkowo utrudniać zajścia..
@martoosia04 witaj! Przy każdym zestawie jest instrukcja.. Ja przy cyklach 30 testuje od 14dbia ale owu mam 17dc..
Kochane a lukrecja nie przyspieszy, owu?

reklama
Do góry