reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
leeleeth może odkupie go potem od ciebiekto wie
Jakiś czas temu przeczytałam artykuł o tym że społeczeństwa zachodniej cywilizacji idą w kierunku posiadania dziecka płci żeńskiej. Więcej par chce mieć córki ponieważ 'przyszłość jest kobietą' trend się odwrócił.
Nie chcę tu prawić takich jednokierunkowych pochlebstw odnośnie jednej płci bo Was mam chłopców jest tu więcej i moglybyscie mieć mi to za złe, ale tak czytałam : ) wnioski były takie że kobiety częściej odnoszą sukcesy zawodowe itp. itd przez co są bardziej pożądane. Ale oczywiście nie można tego generalizować.
I teraz nie rozumiem gdy mówi się że powinno się mieć potomka płci męskiej ponieważ przedłuża się dzięki temu nazwisko. Dla mnie rodowód jest ważniejszy niż nazwisko, tak jak geny, które przekazuje każdy potomek/potomka : )
sorry za monolog ale lubię ten temat
Ej u mnie chyba bez owulacji. Dziwne to ale do tej pory nie mam typowego śluzu płodnego wiec albo zadzialalismy w sama owu ( hahaha ) albo jej dalej nie ma.
Trzymam kciuki tak czy inaczej !!!
Ej u mnie chyba bez owulacji. Dziwne to ale do tej pory nie mam typowego śluzu płodnego wiec albo zadzialalismy w sama owu ( hahaha ) albo jej dalej nie ma.
Ty testów nie robisz?
I temp nie mierzysz?
Wyznaczasz owu na podstawie śluzu?
Leelet nie mierze temp i nie robię testów
Stresu mniej [emoji23]
U mnie mało tego skuzu to bym nie określiła okienka
To teraz trzymamy kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
kitqa
leeleeth teraz rozumiem dlaczego.. . bez zwolnionego obrazu nic się nie zobaczy. A ty jaki będziesz mieć ?
są jakieś strony na których można kupić taki dobry ale używany?
Kurcze kiedys tylko tu czytałam że są mężczyźni którzy mają np same xx lub xy, czy to w ogóle możliwe? są jakieś badania na ten temat, wiesz coś konkretnego?
Leeleeth trzymam kciuki za udane różowe staranka[emoji1307]
i za ciebie Luisa2018, Mihasiaaa, anija.82, belle81, Grabcia123,
No i Miciurka [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307] (mam nadzieję że żadnej nie pominelam)
Dla was panie różowe fluidki[emoji166] [emoji847][emoji68][emoji66][emoji66] [emoji175] [emoji176] [emoji177] [emoji178] [emoji179] [emoji166]
są jakieś strony na których można kupić taki dobry ale używany?
Kurcze kiedys tylko tu czytałam że są mężczyźni którzy mają np same xx lub xy, czy to w ogóle możliwe? są jakieś badania na ten temat, wiesz coś konkretnego?
Leeleeth trzymam kciuki za udane różowe staranka[emoji1307]
i za ciebie Luisa2018, Mihasiaaa, anija.82, belle81, Grabcia123,
No i Miciurka [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307] (mam nadzieję że żadnej nie pominelam)
Dla was panie różowe fluidki[emoji166] [emoji847][emoji68][emoji66][emoji66] [emoji175] [emoji176] [emoji177] [emoji178] [emoji179] [emoji166]
Wiesz, teoretycznie na olx możesz taki kupić. Kwestia żeby był laboratoryjny, biologiczny. Ja taki znalazłam.
Ja czytałam, ze każdy mężczyzna ma xx i xy ale czasem są anomalie w genotypie i jedna płeć jest uszkodzona. Z tego albo bedą poronienia, albo nie dojdzie do zapłodnienia.
Ale kto ich tam wie i wole sprawdzić czy mój ma jakieś xx, zastanawiam sie czy w klinice leczenia bezpłodności nie zrobili by badania pod katem xx i xy w spermie [emoji23] ale to chyba indywidualnie trzeba rozmawiac [emoji6]
Ja tam nie dziękuje [emoji6][emoji6][emoji6]
Ale pink dust biore garściami [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja czytałam, ze każdy mężczyzna ma xx i xy ale czasem są anomalie w genotypie i jedna płeć jest uszkodzona. Z tego albo bedą poronienia, albo nie dojdzie do zapłodnienia.
Ale kto ich tam wie i wole sprawdzić czy mój ma jakieś xx, zastanawiam sie czy w klinice leczenia bezpłodności nie zrobili by badania pod katem xx i xy w spermie [emoji23] ale to chyba indywidualnie trzeba rozmawiac [emoji6]
Ja tam nie dziękuje [emoji6][emoji6][emoji6]
Ale pink dust biore garściami [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Luisa2018
Leeleth noooo u mnie 1 raz taka syt. Młody daje mi popalić w nocy wiec ta temp bez sensu nie wiem czy jej wierzyć czy taki sen przerywany ma racje bytu.
A testy owu mi nie wychodzą ale tez meczy mnie to sikanie co 2h wiec olałam sprawę.
A testy owu mi nie wychodzą ale tez meczy mnie to sikanie co 2h wiec olałam sprawę.
Podziel się: