szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
@Grabcia123 kciuki za nowy cykl[emoji110][emoji110]
@Miciur-ka dziękuję [emoji8]
@belle81 niesety i z tym stresem to lipa i zabobon ja byłam mega zestresowana przed zajściem ciągle nerwy stres i boy[emoji14]
@szczypiorkowa12345 u mnie dzidziusia po lewej str bardziej czuje także następny mit, tak jak te z gadaniem ludzi moja przyjaciółka była pewna że będzie girl bo zachcianki na słodkie, na owoce itd ona ma dwie córki druga 3 mies i tak miała jak ja, moj ojciec niemal pewny że będzie dziewczynka bo przecież on też zaplanował dziewczyne i wyszłam 3 ja wymarzona a inna koleżanka mówi że napewno dziewczynka że gin się myli [emoji23][emoji23][emoji23]
Szczerze nie słucham tych farmazonow nie ma co się nakręcac nawet mnie to lekko wkurza jeśli widać chłopca to jest chłopiec i te ich gadanie już mnie nudzi . Po polowkowych zacznę zakupy[emoji14]mięta, turkus, szary [emoji7]więc nie mogę się doczekać polowkowych.
@Marzycielka86 kiedy wizyta??
Dlatego to są zabobony bo ni jak mają się do rzeczywistości i ja je również traktuje wyłącznie jako 'ludzkie gadanie '
U nas do połówkowych pewnie będę się dopiero ogarniać po wizycie w maju ehhh też się nie mogę doczekać