reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny ale mam NERWA !!!!
moja córka wczoraj do mnie mówi , ze ona nie wie kim chce być bo babcia (teściowa ) naopowiadala jej że przecież dziewczynki nie są tak mądre jak chłopcy i że ona nie może być ot tak kimkolwiek .Że dziewczynki są słabsze i bardziej płaczliwie itd itd itd nosz ku#a myślałam że mnie rozsadzi. Widzimy się z teściami max 1 x w miesiącu lub nawet co 2, nikt o nim nawet nie zapyta o nas a jak pojechałam bo musiałam od niej odbierać papiery i zostawiłam ja z małą na dosłownie 30 minut to jej takie rzeczy opowiadała !!!! Ja z mężem tłuczemy obu do głów że dziewczynki i chłopcy mogą wszytsko, że nie ma podziału, że dziewczynki mogą zostać kim chcą i robić co chcą, że każdy musi włożyć tyle samo pracy, czytam jej o wielkich kobietach typu Martyna Wojciechowska czy wielkie nazwiska chirurgów (ona chce być lekarzem ) i naprawdę widzę że zaciera się taka tarierenj wierzy że może wszytsko i to zależy od niej a ta franca w 30 minut burzu pierwsze fundamenty bo cytuje '''ncia jest straszą i powiedziała że wie lepiej'...

Oczywiście odpowiednio to załatwiłam ii myśl że mamy spokój z jej mądrościami na najbliższy rok. A mąż myślałam że ja udusi przez telefon... No ale rany boskie ...

reklama
@Grabcia123 kciuki za nowy cykl[emoji110][emoji110]
@Miciur-ka dziękuję [emoji8]
@belle81 niesety i z tym stresem to lipa i zabobon ja byłam mega zestresowana przed zajściem ciągle nerwy stres i boy[emoji14]
@szczypiorkowa12345 u mnie dzidziusia po lewej str bardziej czuje także następny mit, tak jak te z gadaniem ludzi moja przyjaciółka była pewna że będzie girl bo zachcianki na słodkie, na owoce itd ona ma dwie córki druga 3 mies i tak miała jak ja, moj ojciec niemal pewny że będzie dziewczynka bo przecież on też zaplanował dziewczyne i wyszłam 3 ja wymarzona a inna koleżanka mówi że napewno dziewczynka że gin się myli [emoji23][emoji23][emoji23]
Szczerze nie słucham tych farmazonow nie ma co się nakręcac nawet mnie to lekko wkurza jeśli widać chłopca to jest chłopiec i te ich gadanie już mnie nudzi . Po polowkowych zacznę zakupy[emoji14]mięta, turkus, szary [emoji7]więc nie mogę się doczekać polowkowych.
@Marzycielka86 kiedy wizyta??

Do góry