reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Dziewczyny ale 2 mamy mi mówiły że były przygotowane na chłopców (w domu mają po 2jce chłopców właśnie ). I na USG w 12 i 13 tyg pow że chłopcy a na 20stym - DZIOPKA. Jedna mama powiedziała , że ma w domu 3 dziewczynki ,na USG w 12+5 dziewczynka a na 20tyg chłopak jak malowany ....
Ja nie chcę wzbudzać nadzieji ale jednak gdzieś tam za uszami jest głos że może jednak hahaha
Ja nie chcę wzbudzać nadzieji ale jednak gdzieś tam za uszami jest głos że może jednak hahaha
szczypiorkowa12345
Ja tez nie. W moich chłopów wierzyłam, bo facet znal się na nubach.
A jak mówi, ze” coś dynda „ to znaczy ze się
Nie zna
Te dziewczyny mówiły o nub'ach właśnie. I masz
belle81
Witam się i ja kochane koleżanki
@szczypiorkowa12345 ja cały czas twierdzę że dopiero na połówkowym zobaczysz kto tam siedzi. Wcześniej to tylko przewidywania płci.
@szczypiorkowa12345 ja cały czas twierdzę że dopiero na połówkowym zobaczysz kto tam siedzi. Wcześniej to tylko przewidywania płci.
Ostatnia edycja:
gorligorligor
A mi dziś jedna pani powiedziała takie mniej więcej przysłowie " 4 syn na zucha, a piąta dziewucha" zna ktoś? u jej bliskich znajomych się sprawdziło. Leelee także wiesz szansa jest!
belle81
A mi dziś jedna pani powiedziała takie mniej więcej przysłowie " 4 syn na zucha, a piąta dziewucha" zna ktoś? u jej bliskich znajomych się sprawdziło. Leelee także wiesz szansa jest!
Ostatnia edycja:
anija.82
A nie chodzi o Lactacyd plus? Płyn?Lactovaginal plus ma pH 3,5 i dobrze trzyma. Poza tym jest bezpieczny i można stosować w ciąży jeśli o to Ci chodzi! Jakie masz objawy? Dawaj poekscytujy sie wspólnie [emoji23]
A nie chodzi o Lactacyd plus? Płyn?
Oczywiście, Żr o to chodziło [emoji23][emoji23][emoji23]
Zamulona jakaś jestem, dzięki za kontrole [emoji6]
@gorligorligor hahahah fajne powiedzenie, nie znałam wczesniej, zobaczymy czy u nas sie sprawdzi [emoji6]
Zawsze szanse mam 50/50
@Naomi24 jak będę w domu to siądę przy komp i poszukam. Jeśli znajdę to wkleję linka
@Grabcia123 trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Kiedy test?
reklama
szczypiorkowa12345
Grrr dziś dziwoni do mnie znajoma , wieść o ciąży rozeszla się ekspresowo. Ona ma dwóch synów i 3cia core, pyta czy chce ciuszki po chłopcach bo przecież 'no teraz to już mąż musiał stanąć na wysokości zadania i jest w końcu syn'... Odpowiedziałam tylko że póki co płci nie znamy i nie będę jej głowy zawracać żeby dała kokus innemu . Ale ukłucie jednak było :/
Podziel się: