reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa Przynajmniej dobrej mysli kolezanka ;) wiec nic ni3 jest pewne moze i ten Igor. Kiedy masz wizyte teraz?
A ja wam powiem ze ostatnio mam tak mocna potrzebe posiadania corki ze az mnie serce sciska. Nie wiem czemu jak o tym mysle to tak bardzo chce ;) z drugiej strony zastanaeiam sie nad tym czy wogole 3 bedzie. Kiedy najlepiej testowac? Czy moze lepiej nie testiwac. Tylko jak nie zaciazylam to musze sobie dokupic pare rzeczy w aptece i chcialabym przez neta ;)

reklama
@szczypiorkowa12345 wyjątkowo złośliwa koleżanka. Jesteś na początku ciąży możesz nie znać płci a już Ci ciuszki proponuje. Miło by było jakby się dowiedziała ze będzie syn i wtedy ciuszki Ci zaproponuje.
Nie przejmuj się ludźmi. Łatwo się mówi bo ja tez przeżywałam. Ludzie nawet jak się dowiedzą ze będzie przeciwna płeć to znajda sposób żeby dopiec. Jak u nas się okazało ze będzie parka to dopytywali co zrobimy jak okaże się ze pomyłka. Wiec tak źle tak niedobrze.

No cóż... U nas temp spadła dość znacząco więc tym razem się nie udało... Jutro miałam testować
@kredkaczarna testuj !!
@szczypiorkowa12345 koleżanka mądra bo się jej udało że 3 innej płci bo tak to by pokona była..trzeba się cieszyć że jest i że jest zdrowe i każdemu tego życzyć.. Bynajmniej ja tak mam

Ostatnia edycja:
U mnie jeszcze za wczesnie na testowanie [emoji14] wogole to mi clo chyba niespecjalnie rpzesunela owu.
@kruszynka Ty oamietam tez jak bralas od 5 do 9dc to bez zmian a przy 3do5dc juz przyspieszylo. Przypomisz o ile?

Nie wiem czy sluzu mniej moze tak ale bire tez zurawine wiec nie wkem od czego to barsziej. A tak to nie poczułam specjalnie zmian

U mnie jeszcze za wczesnie na testowanie [emoji14] wogole to mi clo chyba niespecjalnie rpzesunela owu.
@kruszynka Ty oamietam tez jak bralas od 5 do 9dc to bez zmian a przy 3do5dc juz przyspieszylo. Przypomisz o ile?
Tak dokładnie od 5 do 9 nie przyspieszylo owu wtedy sama zadecydowalam że wezmę od 3do7 dc i jest[emoji7]
Wizyta w pon także już nie mogę się doczekać [emoji12]

reklama
Do góry