reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa Przynajmniej dobrej mysli kolezanka ;) wiec nic ni3 jest pewne moze i ten Igor. Kiedy masz wizyte teraz?
A ja wam powiem ze ostatnio mam tak mocna potrzebe posiadania corki ze az mnie serce sciska. Nie wiem czemu jak o tym mysle to tak bardzo chce ;) z drugiej strony zastanaeiam sie nad tym czy wogole 3 bedzie. Kiedy najlepiej testowac? Czy moze lepiej nie testiwac. Tylko jak nie zaciazylam to musze sobie dokupic pare rzeczy w aptece i chcialabym przez neta ;)

reklama
@szczypiorkowa12345 wyjątkowo złośliwa koleżanka. Jesteś na początku ciąży możesz nie znać płci a już Ci ciuszki proponuje. Miło by było jakby się dowiedziała ze będzie syn i wtedy ciuszki Ci zaproponuje.
Nie przejmuj się ludźmi. Łatwo się mówi bo ja tez przeżywałam. Ludzie nawet jak się dowiedzą ze będzie przeciwna płeć to znajda sposób żeby dopiec. Jak u nas się okazało ze będzie parka to dopytywali co zrobimy jak okaże się ze pomyłka. Wiec tak źle tak niedobrze.

No cóż... U nas temp spadła dość znacząco więc tym razem się nie udało... Jutro miałam testować
@kredkaczarna testuj !!
@szczypiorkowa12345 koleżanka mądra bo się jej udało że 3 innej płci bo tak to by pokona była..trzeba się cieszyć że jest i że jest zdrowe i każdemu tego życzyć.. Bynajmniej ja tak mam

Ostatnia edycja:
U mnie jeszcze za wczesnie na testowanie [emoji14] wogole to mi clo chyba niespecjalnie rpzesunela owu.
@kruszynka Ty oamietam tez jak bralas od 5 do 9dc to bez zmian a przy 3do5dc juz przyspieszylo. Przypomisz o ile?

Nie wiem czy sluzu mniej moze tak ale bire tez zurawine wiec nie wkem od czego to barsziej. A tak to nie poczułam specjalnie zmian

U mnie jeszcze za wczesnie na testowanie [emoji14] wogole to mi clo chyba niespecjalnie rpzesunela owu.
@kruszynka Ty oamietam tez jak bralas od 5 do 9dc to bez zmian a przy 3do5dc juz przyspieszylo. Przypomisz o ile?
Tak dokładnie od 5 do 9 nie przyspieszylo owu wtedy sama zadecydowalam że wezmę od 3do7 dc i jest[emoji7]
Wizyta w pon także już nie mogę się doczekać [emoji12]

reklama
Do góry